Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WarsawGuy81

Czemu podobają mi się dojrzalsze kobiety...

Polecane posty

Witam wszystkie Piękne Panie, Mam 29 lat, ale od zawsze bardzo podniecały mnie dojrzalsze ode mnie kobiety - oczywiście tylko takie zadbane. Czemu? - Elegancja - a właściwie kontrast między elegancko ubraną kobietą, w szpileczkach, spódnicy, pończoszkach, która w nocy zmienia się w wyuzdaną dziwkę ssącą mojego k*tasa, jakby łapała powietrze. - Doświadczenie - wiedzą czego pragną, co im sprawia rozkosz, gdzie je dotknąć by ich ciała przeszył nieziemski orgazm. I wiedzą jak pieścić, umieją sprawić, że wręcz chcę je rozpruć swoim twardym sprzętem. - Odwaga - o wstydzie dawno już zapomniały. Seks na łonie natury, pieszczoty w miejscach trochę bardziej publicznych, czy szybki numerek w toalecie. Skosztowanie i wypróbowanie wszystkiego na własnej skórze. - Niezależność - twarda businesswoman, dominująca, która niczego innego nie pragnie, aby się na Niego nadziać. Spotkania wyłącznie dla przyjemności, spełnianie swoich najskrytszych pragnień. - Piękno - rysy dojrzałej kobiety, jej ust, piersi, ładnie zaokrąglonego tyłeczka i nóżek. Można by patrzeć godzinami... Największa różnica między mną, a Nią wynosiła 14 lat. Do dziś pamiętam, jak pierwszy raz spytała, czy może Go pocałować... A może Ty jesteś taką właśnie dojrzałą zadbaną kobietą?

Gość podszywe na forume
Kolejny nieudolny ciapciak :D