Get Оut 46 Napisano 4 godziny temu Tutka paryska jaka napalona i czyżby zazdrość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 51 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: gruby i twardy jak kij bejzbolowy, prędzej pluca obije niz sie zlamie O kurde to jakieś monstrum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 318 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Ovidio Lopez napisał: skm miedzypaństwowo smiga? jednak jestes tak samo glupia jak i on. swoj do swego ciagnie Dokładnie, tez myślałam że jest mądrzejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 67 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dokładnie, tez myślałam że jest mądrzejsza. gdzie tam, inaczej by sie do niego nie śliniła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 318 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: gruby i twardy jak kij bejzbolowy, prędzej pluca obije niz sie zlamie Zaraz będziesz miał priv zawalony. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 67 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Tutka paryska jaka napalona i czyżby zazdrość libed trzeźwieje po sylwku a ją przyparlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 318 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: gdzie tam, inaczej by sie do niego nie śliniła Sprawiała takie wrażenie ale masz racje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, Szpinak napisał: Ty tu nie fikaj na forum, tylko kupuj bilet na skm i do elci ją zaspokoić bo dziewczyna sie miota po forum aż przykro paczec zlituj sie chłopie Elcia ma cieczke https://f.kafeteria.pl/temat-7892595-zyczenia-noworoczne-od/?page=3# chyba Edytowano 4 godziny temu przez CzarnaMamba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 44 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Ovidio Lopez napisał: skm miedzypaństwowo smiga? jednak jestes tak samo glupia jak i on. swoj do swego ciagnie Ty jusz tesz kanadyjczyk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Szpinak napisał: Ty tu nie fikaj na forum, tylko kupuj bilet na skm i do elci ją zaspokoić bo dziewczyna sie miota po forum aż przykro paczec zlituj sie chłopie Elcia ma cieczke chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 4 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Sprawiała takie wrażenie ale masz racje. Małolat wie, że spędziłaś sylwka z przegrywami do 6 rano na srafeterii? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 44 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Dokładnie, tez myślałam że jest mądrzejsza. No to chyba całe forum takie głupie. Od kiedy to lex jest za granicą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 46 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: libed trzeźwieje po sylwku a ją przyparlo Jaka tam para z nich skoro między obcymi ludźmi widać więcej więzi niż u tej pary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 318 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: No to chyba całe forum takie głupie. Od kiedy to lex jest za granicą? Yyy od kiedy pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Yyy od kiedy pamiętam. Że co? Hahahaha 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 67 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Jaka tam para z nich skoro między obcymi ludźmi widać więcej więzi niż u tej pary milosc kolonijna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 67 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Ty jusz tesz kanadyjczyk? jak jusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 7 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Ovidio Lopez napisał: gruby i twardy jak kij bejzbolowy, prędzej pluca obije niz sie zlamie a co mnie to obchodzi jak de/bil z tepym ryjem i mnie wkówia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 67 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, senna lampucera napisał: a co mnie to obchodzi jak de/bil z tepym ryjem i mnie wkówia martwilas sie czy sie zlamie.... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: martwilas sie czy sie zlamie.... fajna wizja o chóju złamanym nie zrozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 7 Napisano 4 godziny temu wy jestescie powazni, alfa i napaleni i se nie zartujecie ze swoich fiflakow i farfelun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: jak jusz? Nie no chłopie, chyba zrobisz mi dzień. Czyżby dupka pękła o Nową Zelandię siura? Byś dał jakiegoś screena z gry, bo ja tu żyję w ułudzie, że z polakiem polackim mam do czynienia a nie jakąś emigracją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 101 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Caryca z kawusią napisał: No to chyba całe forum takie głupie. Od kiedy to lex jest za granicą? Od koedy Elcia go obsiadła a jemu jednak tak naprawdę sie podoba bycie kurkiem domowym i niekoniecznie chce ryzykować żeby ten stan rzeczy sie zmienił Edit: plus teoria pieprza o bolu pupy o siurka new zealand tez nieglupi trop Edytowano 4 godziny temu przez Szpinak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaiser-Wilhelm-Inseln 8 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, #freeBunio napisał: Małolat wie, że spędziłaś sylwka z przegrywami do 6 rano na srafeterii? Salowa jest scigana że oczy zakryte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Od koedy Elcia go obsiadła a jemu jednak tak naprawdę sie podoba bycie kurkiem domowym i niekoniecznie chce ryzykować żeby ten stan rzeczy sie zmienił Kto by się spodziewał, że widmok będzie miał naśladowców. Choć można to i leżakowaniem nazwać taki brak śmiałości do kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 42 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kaiser-Wilhelm-Inseln napisał: Salowa jest scigana że oczy zakryte? Buhaahaha, faktycznie salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 818 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Od koedy Elcia go obsiadła a jemu jednak tak naprawdę sie podoba bycie kurkiem domowym i niekoniecznie chce ryzykować żeby ten stan rzeczy sie zmienił Od kiedy jak już ** 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gach matki salowej 1 Napisano 4 godziny temu jak ma sie taka elcie na mieszkaniu to nie trzeba smieci wyrzucac bo ona wszystko zje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kaiser-Wilhelm-Inseln napisał: Salowa jest scigana że oczy zakryte? Zemsta Faraona ją ściga 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 67 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Nie no chłopie, chyba zrobisz mi dzień. Czyżby dupka pękła o Nową Zelandię siura? Byś dał jakiegoś screena z gry, bo ja tu żyję w ułudzie, że z polakiem polackim mam do czynienia a nie jakąś emigracją. widze ze ci ten mitoman siedzi w glowie jak przyklad rzekomego wygrywu jeszcze zanim ten biedny czlowiek wymyslił bajke o NZ pisalem ze za.3 miesiace bede pisal z.innego kraju tylko ruda efka to zapamietala aha.. pewnie ma obsesje na punkcie Lex Edytowano 4 godziny temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach