Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no w czym

W czym jestem gorsza? Dlaczego on się nie oświadczy?

Polecane posty

Gość no w czym

Zawsze marzyłam, że kiedyś spotkam faceta, który będzie tak za mną, że kiedyś bez szemrania mi się oświadczy. No i mam mężczyzne, niby jest nam ekstra, on o mnie dba itd. Ale tak się złożyło, że on ma bardziej luzackie podejście do zaręczyn, ślubów i w ogóle, chyba mógłby się bez tego zupełnie obejść i budować trwały związek bez tego. A mi, im dłużej jesteśmy ze sobą, tym bardziej przykro sie robi, że on nie patrzy na mnie jak na kobietę, której pragnąłby się oświadczyć. Jak gadaliśmy kiedyś o dzieciach, to powiedział, że jak ja będę chciała, to nie ma problemu. A ja bym chciała, żeby on tego wszystkiego chciał tak samo jak ja! Co jest ze mną nie tak? Innym kobietom mężczyźni się oświadczają, hajtają się z nimi i w ogóle pary mają sprecyzowane plany wobec siebie.

Gość infantylna gęś
która to juz z kolei infantylna baba,z jednym tylko zyciowym problemem,ślub,dzieci,dzieci slub,porzygac sie mozna

Gość Olinka Karo
a co w tym złego, że ona chcę oświadczyn? od razu jest głupią gęsią, która zazdrości koleżankom? jesteście żałośni z tym waszym pobłażliwym tonem wobec kobiet, które pragną czegoś więcej niż tylko "wolności, kariery i niezależności"