Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snajdadna

myslicie ze to dobry pomysl na prezent dla chlopaka?

Polecane posty

Gość afasgafasgsaassa
Może być :P

Gość snajdadna
oczywiscie na swieta on sam ma 20 lat, ubiera sie stonowanie - 99% rzeczy ma czarnych lub szarych. boje sie ze cos bardziej wymyslnego moze mu sie nei spodobac - a poza tym ten kosztuje tylko 25zl nowy :P tylko czy taki sweter to dobry pomysl na prezent? czy lepiej dac cos mneij uzytecznego, ale symbolicznego?

Gość snajdadna
uppp

Gość snajdadna

Gość oko_na_swiat
oczywiscie ze to zly pomysl... jestem facetem i nie chcialbym dostac swetra. Nie chodzi o to, ze nie lubie swetrow, ale po prostu lubie ubrania kupowac sam, przymierzajac je, widzac jak w nich wygladam itp... sweterek wyglada ladnie, na pewno sobie wyobrazasz w nim tego chlopaka, jak ladnie i on w nim wyglada, ale niestety rzeczywistosc jest brutalna. PRAWDOPODOBNIE sweterek nie lezalby dobrze i prezent srednio bylby trafiony. OGOLNIE nie polecam WAM KOBIETOM kupowania koszulek, sweterkow, bluz itp... jedynie gacie i skarpetki mozecie kupic, bo tego chyba spieprzyc kupujac nie mozna. Pomysl wiec nad czyms innym, moze jakas ksiazka etc.

Gość Mirek z Bydgoszczy
Jako mężczyzna bardzo bym sie ucieszył jak bym znalazł pod choinka koszule flanelowa w czarno zielona kratke :classic_cool:

Gość snajdadna
z tym, ze on nie ma czasu zeby czytac ksiazki (swoja droga juz kilka razy mu dalam i prawdopodobnie leza na dnie szafy) :P juz nie wiem co mu kupic, gry sobie moze sciagnac z internetu, zbieracze kurzu - bez komentarza, skarpetki i majtki juz byly. chce mu cos dac, co bedzie praktyczne i bedzie mu sie podobalo...

Hehe zgadzam sie z facetem ;) Sama nie wyobrazam sobie, zeby mi ktos kupowal ubrania - to trzeba przymierzyc, dopasowac i dobrze sie w tym czuc. Poza tym kupowanie ubran, bielizny czy butow i dawanie ich jako prezentow jest moim zdaniem nieeleganckie (tak jak kupowanie mydla czy dezodorantu :D )

Gość Present Perfect
Oczywiście że to zły pomysł. OKO ma racje skarpetki i gacie juz by były lepsze. Najlepszym prezentem było by jakbyś kupiła mu coś co będzie pomagało mu rozwijać jego zainteresowania/pasje. Np gra na gitarze - pasek do gitary. Gra w piłkę - jakieś wyrąbane w kosmos ochraniacze na piszczele. uwielbia tańczyć przy dobrej muzie- zabierz go np. na Salsoteke. Maluje/rysuje- komplet nowych dobrych markowo i jakościowo kredek/farb. Itd i tak dalej. A co twój chłopak jakie ma hobby ktoremu może się oddawać godzinami ?

Gość co sądzicie....
kup mu perfumy jakies albo wodę po goleniu :) STR8 nieb ieski jest super :)

Gość oko_na_swiat
Zapakuj ładnie w pamier mikołajkowy 6cio pak piwa :D Ja bym się ucieszył, prezent tani i śmieszny i oryginalny :))) - oczywiscie jesli pije i lubi piwo ;)

Gość snajdadna
On nie ma zadnego hobby, a raczej nie ma na nie czasu - ciezko pracuje zeby sie utrzymac, wychodzi o 7 wraca o 23... jak juz ma wolny czas gra na komputerze, rzadko. Nie umie spiewac, ani tanczyc, ani grac na gitarze (chociaz ma). Ale lubi muzyke - z tym, ze raczej taka lupanine, w ktorej sie nie orientuje. A to ze nieelegackie? Nie wg mnie :P Sama dostawalam od niego ubrania i nie tylko od niego...

Gość snajdadna
Alkoholu tez ode mnie nei bedzie chcial, bo to 'moze sobie sam kupic' :P A perfumy kupilam mu ostatnio na urodziny :P Od playboya. Z tym, ze z perfumami tez roznie bywa. Akurat te mu sie podobaly, ale kolejne wcale nie musza.

Gość hehe ubrania a juz w
szczegolnosci takie tanie bure sweterki to prezenty dla ograniczonych biedakow :P

Gość snajdadna
Ograniczona to jestes ty, skoro postrzegasz ludzi przez pryzmat pieniedzy...

Gość Present Perfect
Lubi "Łupanine"? Czyli ma zarąbisty gust :) zależy jeszcze czego dokładnie słucha. Podpytaj jego kumpla jakie zespoły mu sie najbardziej podobają i kup ich najnowszą płytę. Nawet jak ma już mp3 z neta to nawet taka orginalna płyta z jego lubionym zespołem będzie dla niego czymś co doceni i odwzajemni się conajmniej słodkim buziakiem :)

Gość oko_na_swiat
Jak lubi łupaninę, to może słuchawki łupiące? Ostatnio sobie takie sprawiłem: http://www.ceneo.pl/107031 / 100 złotych przy zakupie na allegro, ale sprzęt już z górnej półki ;) mają świetny bass do kawałków łupających.

Gość hehe ubrania a juz w
"raczej taka lupanine" - to tylko potwierdza moja teorie :D ogranoczony biedak bez zainteresowan i glupawa panienka z fatalnym gustem :D ale sie dobraliscie :D

Gość Tymsal
Skoro lubi muzyke kup mu dobre słuchawki pod kompa lub wieże, w zaleznosci na czym słucha ;)🖐️

Gość A tak w ogóle
Może kup seksowny gorset/ pas do pończoch/ body i zaproś go na romantyczną kolację w weekend a po kolacji rozpakowanie prezentu:)

Gość Present Perfect
Dobre słuchawki. Sam mam tej firmy i jestem zadowolony w pyte. Oko widzę, że się orientuje w temacie :) Dobre słuchawki już też możesz znaleźć tańsze jak dobrze poszukasz. A co ty od niego dostałaś kiedyś z czego najbardziej byłaś zadowolona ?

Gość snajdadna
Z jego kumplami nie gadam, bo to same cpuny :P Zreszta jestem z nim 3 lata i nie ma chyba ulubionego zespolu. Kazdy po troche. Raz go zabralam na Metalmanie, bo mial byc jeden z tych zespolow. Niestety teraz nie ma ani metalmanii, ani kasy :P A sluchawki dostal ode mnei na dzien chlopaka :D Mp3 na urodziny :P Wiem, ze napisaliscie, ze ubrania nie, ale moze jednak taka bluza: http://www.tehnnix.com/en/17_special_series_hoodies_&_blouses chodzi o ta grabit. chyba nie ma sily, zeby nie dopasowac bluzy.

Gość snajdadna
Co do seksownego ubrania - tak spedzimy dzien przed wigilia, czyli moje urodziny ;)) Sluchawki do mp3 dostal na dzien chlopaka, a do komputera ma podlaczony wzmacniacz od gitary + jakies tam głosniki. Nie znam sie No i słuchawki (w stylu ww) tez ma :P Co mi sie najbardziej podobalo? Szczeniak ;) Tj teraz juz pies :D A poza tym zwykle sama sobie wybieralam prezent, zwykle jakies ubrania :P

Gość oko_na_swiat
pieniądze, prezenty, pieniądze, prezenty.... Świat upadł !!! skaczę z balkonu xDD

Gość Present Perfect
Ubrania nie :D chyba, że sama go wyciągniesz na zakupy i pozwolisz wybrać co chce. Ale nie będzie niespodzianki. P.s. nie przejmuj się tym bezwartościowym "hehe ubrania a juz w" tak już bywa jak rodzice kochają za bardzo. Teraz mi powiedz co byś TY chciała na gwiazdkę bo nei wiem co dziewczynie kupić;p

Gość murzina
dziewczyny czy wasi faceci to ci od mongolskiego teledysku?

Gość snajdadna
Chyba zrobie tajne szukanie prezentu, wyciagne go i bede podpytywac :P A co ja bym chciala dostac? Zestaw małego tapeciarza - tj. zestaw pędzli do malowania, ale ja interesuje sie wizazem i ide na kurs, wiec przydaloby mi sie. :P Biżuteria - ta delikatna, srebrna lub z bialego zlota zawsze jest ładna. Może jakiś karnet spa? Albo masaz ;)