Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam znowu jestem w ciazy tylko nie wiem czy sie smiac czy plakac pierwsze dziecko ma dopiero pol roku jestesmy w trakcie budowy domu i ie wiemjak sobie poradze sama (maz pracuje za granica) a ja sama z 2 buziaczków o jejku awet ie wiem jak on zareaguje powiem mu na swieta jak wroci

Gość ojtam ojtam*****
moje gorące współczucie i najszczersze!!!!

Gość MikolajowaCzapa
Laska Ty sie gramatycznie naucz pisac..Pozatym jak zaszlas jak maz jest za granica ?

Gość ojtam ojtam*****
a czy ona powiedziała że zaszła ze mężem?? w ciażę mozna zajść nie tylko z mężem :)

Gość MikolajowaCzapa
No widac,ze ktos jest niedouczony, nie wie co to kondom,tabletka anty czy spirala.. Na budowe domu stac,wiec na zabezpieczenie pewnie tez.. Przepraszam ale mam w takich tematach,takie zdanie. Tym bardziej,ze gramatyka pani ma sobie wiele do zyczenia. Jednak prosty czlowiek to lepiej niz inteligentny ham..

Gość ty mikołajkowa czapa
błędy to Ty robisz i to ortograficzne, najlepiej to zwracać komś uwagę a samemu nic nie umieć. Dziewczyna zrobiła zwykłe literowki, a Ty mikołakowa małpo robisz zwykłe byki. Autorko gratuluję bedzie dobrze:)

Gość b1eata
fak zaszlam w pierwsza ciaze wcale lepiej nie mialam dom tez w budowie trzeba sie bylo spieszyc bo w wynajetym pokoju zwspolna kuchnia i lazienka dziecka chwac nie chcielismy. teraz mam parke(3i 1) maz ciagle w pracy dzieci widuja go w wekendy lub jak sie przebudza w nocy ta widza ze spi do rodziny mam daleko-ok 25km i nie jest tak zle kwestia organizacji