Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forbłosss

Dlaczego kobiety muszą być piękne by się spodobać? A facet może być tylko męski?

Polecane posty

Gość forbłosss

Czemu tak jest, że nam kobietom nie zawsze podobają się przystojni faceci, nie muszą być idealni. Liczy się dla nas przede wszystkim męskość. A dlaczego tak jest, że facetom podobają się tylko te piękne, ładne? Każdy facet chce mieć ładną kobietę, kobiecą, ale twarz musi być ładna. IM ŁADNIEJSZA TYM LEPSZA. A my kobiety wyznajemy zasadę: IM ŁADNIEJSZY TYM BARDZIEJ CIPOWATY Wręcz gejowski, ciul totalny. Większość z nas nie szuka modeli. To czemu wy faceci nie możecie poszukać tych niekoniecznie ładnych, a kobiecych i zadbanych? PS. Tak...nie jestem ładną kobietą i wiem to :O

Gość hijakula
no przecież to logiczne. kobiety są delikatne i mają prawo być piękne. i mężczyźni lubią kobiety o spokojnych, delikatnych rysach twarzy, jak kwiatki. kobietom wolno być pięknymi. ale piękny facet to albo model, albo gej a prawdziwy facet może być przystojny i męski, ale nie ładny widzisz tę subtelną różnicę? :O

Gość forbłosss
ejjj

A po co mi ładny samochód jak ma silnik do kitu?Silnik się liczy czyli wnętrze a nie wygląd.Przynajmniej dla mnie.Gdybym miał wybierać to wole normalną dziewczynę niż tylko ładną i poje..ną. Ale i tak Polka woli murzyna,mulata czy araba więc to i tak nie ma znaczenia

Gość czarli szin jak pin
zeby była ładna chodiz tylko o wytrysk nic wiecej gdyby nie było popedu u facetów takeigo wybujanego nie zwracali by tak uwagi na wyglad. Tak myślę ja Mezczyna

Gość czarli szin jak pin
ej bez kitu coraz bardizej dochodze do przekonania i mowie to szczerze ze te piekne laski są beznadziejne do kitu.Są zimne uczuciowo ,wyrachowane,i zyja wg zasady z dnai na dzien.wlele jest pienych kobietek urbanska beyonce, marya carey no ladne piekne jak spojrzec ale widac z oczu jak sioe przyjzec ze maja diabla za skóra przynajmniej ja widzę:P

Bzdura,z reguły jest tak że ta mało atrakcyjna wiąże się z tym mało atrakcyjnym.kobieta ma prościej kogoś znaleźć niż facet.Tym bardziej że mnóstwo Polek zdradza swoją ojczyznę i wychodzi za mąż za obcą rasę.A polakom nie podobają sie kobiety z obcej rasy i dla nich brakuje w Polsce kobiet.Wystarczy zobaczyć ile jest starych kawalerów a ile starych pannien.Polki po prostu zdradzają swój kraj,mimo że jest ich o 2% więcej niż Polaków

Gość baba jak stary bawóóół
haha juz widze ciebie oczami wyobrazni Ceibie i sympatyków nienwwisci kobiet jak idda pod krzyz z pochodnaimi robic pikietę : precz z babami i popekanyymi męskimi serduszkami . a fujjj MĘSKIE PICZE!

Gość samiec_beta
No bo trudno u baby szukać mózgu :P To niech chociaż ma cycki ;)

Gość nhuijhi
forbloss niestety tak jest i nie co sie oszukiwac. To ze niby dla facetow liczy sie wnetrze to jakas kompletna bzdura. Mam taka piekna kolezanke, ktora jest pusta, zarozumiala i jej jedyna pasja jest shopping, a faceci za nia lataja jak zahipnotyzowani i to wyksztalceni ludzie, ktorzy niby powinni patrzec na cos wiecej niz wyglad. Taki lajf.

Gość wcale nie jest tak do końca
Kobieta ma być smukła, delikatna i zadbana. Nie musi być nadzwyczaj piękna, by zdobyć faceta. Nie generalizujcie, bo nie ma to sensu. Sprowadzcie sprawę do banalnych stwierdzeń i później nastolaty to czytają i sobie żyły podcinają, bo nie wyglądają jak Britney Spears. Znam to z autopsji -> kobietka

Gość nie to ładne co ładne
ale to co się podoba. jak się bliżej przyjrzeć tym atrakcyjnym to okaże się że wcale nie są takie piękne -sztuczne rzęsy, tipsy, sztuczna opalenizna, i obecnie - nieodłączna panterka. każda z nas ma w sobie jakiś czar i należy go wykorzystać - jak ktoś kiedyś powiedział "Mężczyzna długo pozostaje pod wrażeniem jakie zrobił na kobiecie" :-)

Gość nie dam sie nabrać
TYLKO męski??? he he he a to dobre.... popatrz na facetów, wielu z nich ma z tym duuuuuży problem :D

Gość Czarna Wilczyca
A dlaczego łądny facet to od razu gej? Nie może byc czuły i wrażliwy i wierny? ;(

Gość wertyasdfghjvbnm
ładna musi miec najlepszego faceta na ziemi !! Takiego na najwyższym poziomie pod kazdym względem

Gość mezczyzna musi sie takze
podobac, byc przystojny i meski, dlaczego mam sie ograniczac;):p

Gość kobieto co ty gadasz
facet ma byc przystojny, inaczej w ogóle nie interesuje mnie dalsza znajomośc, nie chodzi o cudo jak z obrazka ale takie coś co sprawia że jak spojrze na niego to miękkną mi kolana. Męskosc? Czyli ten zestaw stereotypowych cech w stylu pewny siebie, silny, potrafiący postawić na swoim? Nie dziękuje, wolę już te "ciapowate" cechy - wrażliwośc, otwartosc i duży dystans do siebie.

Nie zgadzam się. Mój chłopak jest przystojny i wyglada jak model :)