Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlena1672

Ciąża? Wariuję!

Polecane posty

Wiem, że to pewnie kwestia mojej psychiki, ale wciąż nie mogę się uspokoić. Jem mało, nabawiłam się anemii i nie mam apetytu... 10 sierpnia współżyłam po raz pierwszy w życiu ze swoim chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się, jednak gdy skończyliśmy i już tylko ocieraliśmy się o siebie spadła nam prezerwatywa. Nic w niej nie było, co jest niemożliwe. Nie mam pojęcia czy coś dostało się 'tam'. 14 sierpnia powinnam dostać okres i tak też się stało. Był to obfity okres, taki jak inny. Dużo krwi, przez 6 dni. Zrobiłam 2 testy 18 sierpnia, najczulsze, wyszły negatywnie. OK. ale to nie dało mi spokoju ;). Wrzesień, październik, listopad - również obfite miesiączki. W listopadzie parę dni przed miesiączką kolejny test (po 3 miesiącach) - negatywny. Czy w grudniu widziałabym już jakieś objawy? Bo nie mam żadnych a mimo to wciąż się boję. Zbyt bardzo boję się również pójść do lekarza. Pewnie uspokoję się dopiero w przyszłym roku ;). Mało jem, strasznie się tym wszystkim stresuję, chudnę, nie mam apetytu gdy o tym myślę. Brzuch mi nie urósł - wręcz schudłam. Nabawiłam się lekkiej anemii (34, gdy norma od 35 wzwyż). To jest dla mnie strasznie stresujące. Proszę, pocieszcie mnie jakoś! Po tylu miesiącach czułabym coś, prawda? Taki instynkt że coś się dzieje?

Gość takie objawy świadczą
o ciąży mnogiej! powinnaś to wiedzieć kretynko :P