Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chodze.na.szaber:-)

jak powiedzieć w takiej sytuacji ,ŻE CHCE ZREZYGNOWAĆ>?>?

Polecane posty

Pracuje w pewnej firmie za granicą około 8 mscy , jestem na stanowisku terapeuty dziecięcego. Czuje ,że ta praca nie jest dla mnie , choć wykonuje swoje obowiązki sumiennie. Cały problem polga na tym , że szefostwo postanowilo mnie "wrzucic' na terning dla supervisorów twierdząc ,że jestem "dobra " w tym co robie. Mam teraz jakies poczucie winy i nie wiem jak sie wyplatac z tego POMOŻECIE ?

Gość lopae
powiedz do kierownika: "więcej ci lachy robić nie będę. chyba, że za pieniądze" :classic_cool:

Gość niezdecydowANNNA
Co robisz jako terapeuta? Skoro zostałaś terapeutą to musiałaś przejść masę szkoleń itp. Nie wiedziałaś, że "to nie to"?

ja nie szukam dziury w całym ja sie po prostu nie czuje ,ze to jest praca na przyszlość. Nie umim im tego powiedziec , boje sie , i czuje sie jakos źle , bo oni mnie nagradzaja a ja chce wiać. Czy ktos mnie tu rozumie?

owszem , ja nawet dalej się uczę na uniwersytecie , chce zostac przy terapii ale doroslych! To jest moja pierwsza praca , lubie dzeci , ale czuje sie bardziej komfortowo pracując z dorsłymi- jestem terapeuta behaviorlanym

Gość jedz na kurs
daj sobei szanse, zawsze to jakies doswiadczenie, bedzie in plus, a pozniej mozesz szukac czegos innego.

Gość
po 1 najpierw znajdz sobie jakas alternatywna prace po 2 jesli jest taka mozliwosc w obrebie firmy popros o przeniesienie na inne stanowisko albo po 3 powiedz ze nie czujesz sie sama komfortowo, co szybko sprawi, ze wypalisz sie zawodowo wiec nie ma sensu inwestowac w ciebie kasy za szkolenia. i ze moze niech poszukaja kogos kto ma do tego powolanie, bo wz w sytuacji psychologa jest odczuwalne przez klientow i to zdecydowanie nie in + pozdrawiam koleznakne psycholozke 🖐️