Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokika

Mikołajki;/

Polecane posty

Gość rokika

Sie musze wyzalic;/ Czekalam na ten dzien, mowilam mojemu P ze romimy mikołajki. Wymysliłam dla niego prenumerate jego uklubionej gazety, zaplaciłam, moje ostatnie 65 zł za to wszystko. I co? I nic;/ Jest mi zajebiscie przykro. JEstem wsciekla;/ nawet pieprzonej czekoladki nie dostałam. kufa mac;/

Gość cOOle [R] [TM]
motzne trende🖐️;):classic_cool:

Gość rokika
i jeszcze sobie pojechał na pieprzon basen;/

Gość nie badz dzieckiem
.

Gość rokika
nie jestem dzieckiem. To poprostu miłe cos dostac na tego piepszonego mikołaja skoro mowilam i sie postarałam. Wydałam ostatnie pieniadze zeby byl zadowolony. To nie ejst dziecinne. Na gwiazdke raczej nie, tego tym bardziej nie uznaje;/

Gość rokika
jestem dorosła kobieta, mmy wziasc slub. To miłe gdyby narzeczony zadbał o tego cholernego mikołaja;/

Gość cOOle [R] [TM]
faktycznie popiepSZone to wszystko :classic_cool:

Gość sahbfs
nie rycz, zostalo jeszcze 1,5h. moze w nocy cos dostaniesz od niego ;)

Gość rokika
nie obrazam, złego słowa mu nie powiedziałam, dlatego zale sie tutaj:) aaaa sory, na zapiekanke mnie zabrał jak wrocilismy z nauk przedmłzenskich;/ a mowlam mu co chcialam dostac..... czemu faceci tacy sa? za te pieniadze moglam sobie kupic bluze na ktorą poluje ale nie, wybralam ta cholerna prenumarate dla niego;/ faaaaaaak;/

Gość sahbfs
a co chcialas dostac od niego? :)

Gość rokika
piepszona herbate liptona z cholernym kubikiem za cholerne 20 zł.:) nawet mu palcem w tesco wskazałam;/ ja sie chyba zastanowie nad tym slubem jeszcze;/

Gość rokika
wlasnie moja kufa, moja;/ bo ja jako narzeczona chcialam w tym pipszonym narzeczenstwie sprawic sobie mily mikolajkowy prezent;/

Gość rokika
głupia;/ stara dupa ze mnie a tak miauczy;/

Bo prezentu nie dostałaś :D ? Ja też nie dostałam, bo sobie po prostu nie dawalismy, wolelismy kupić coś do naszej "wyprawki" do domu. Może on też woli zbierać kazdy grosz na wesele?? A w dodatku moze nie lubi jak mu mówisz co ma Ci kupic? To jest takie.. dziwne zresztą - wole zeby prezent byl prezentem-niespodzianką, a jak ma byc przydatny to on sam powinien wiedzieć czego pragniesz :) bez wskazywań palcem :D

Gość Suszony brokuł
zesrała się bida i płacze :D

Gość rokika
jakby akurat te 20 zł mialo wpływ czy zaposimy 150 czy 151 osób. Nasze pierwsz mikołajki w narzeczenstwie, mialo byc milo..... mysli ze jak mi dał pierscionek to ma wszelkie prezentowe okazje z głowy;/ nawet mu sie glupio nie zrobła jak dostał prezent, zadnego buziaka ani dziekuje, nic, tylko zaczał czytac;/ cham jeden;/

Gość rokika
niewiem co gorsze, ze mial mnie w dupie czy to ze ja to tak pzrezywam jakbym nie dostała ulubionej lalki;/

Gość rokika
a nauki porazka jakas;/ ja niewiem czy w ych czaach mozna takie glupoty wygadywac i pozniej sie dziwia ze ludsie do koscioła nie chodzą;/ narazie mamy dla narzeczonyh.... baaaa, co najlepsze, ksiadz ktory przyszedl na ta katecheze dal wszystkim na mikołaja czekoladki a moj narzeczony nic, kufaaaa;/ nawet nic nie napisze teraz;/ ide spac;/

jaaaa w pierwsze mikołajki w narzeczenstwie nawet nie pamietam co dostałam :) Więc chyba to nie jest takie ważne :)) Naprawde wyluzuj, mozesz za kilka dni z nim tylko pogadać.. Fakt faktem niektórzy faceci juz po "zoobowiązaniu się" i "złowieniu " dziewczyny uważają że nie mają obowiązków :o

Gość rokiki
naprawde nie jestem materialistką, to by było poprostu miłe, skoro wpominałam o tym. Poplakalam w nocy jeszcze;/ jak juz zaczal czytac ta gazete ktora kupilam i zamowilam prenumerate to znalazl promocje na kaski i mowie ze moze sobie kupi i pyta mnie czy ma tak zrobic;/ to juz bylo conajmniej chamskie i nie na miejscu;/ wie dobzre ze lbie takie pierdoły, zelubi robic ludziom prezenty a tu taki wał.... nic nie powiem, udam ze nic sie nie stało, a jak ta cholerna gazeta bedzie mu przychodzic co miesiac do domu to mam nadieje ze bedzie mu zajebi,scie głupio;/

za bardzo miauczysz... Mikołajka są dla dzieci. Ja też nic nie dostałam i jakoś z tego powodu nie jest mi przykro