Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nivea77

MUSZĘ SPRZEDAĆ...

Polecane posty

Gość a ja karmię Gonię
zdjecia sie nie wyswietalaja

Świetnie, jeszcze wczoraj wszystko grało... Wie może ktos co z tym zrobić...?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
spróbuj wgrać jeszcze raz

No to muszę zakończyć tą aukcje i wystawić przedmiot jeszcze raz. Dobrze myśle?

Gość tutghfgsd
ladaco,ty masz kasy w pip,wspomóż koleżanką,święta idą,chyba że twoja gosposia zrobi ci jazdę i będzie zero seksu jak tam na emeryturce? żonka-gosposia zdrowa?w pracy teraz jest?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie nie musisz zakończać. przy sprzedawanym przedmiocie jest opcja ZMIEŃ - kliknij na to i możesz wgrać foty raz jeszcze

Gość Egogo
ale napisalas swietny na prezent.. ale co jak cos to kto na prezent daje uzywany ekspres??

No ja bym się cieszyła, gybym dostała ekspres za połowe ceny tylko dlatego, że ktoś na nim kilka razy kawe zrobił. (cena sklepowa ok.1150 zł)

Gość Egogo
ja jakbym dostala uzywany ekspers to bym sie nie ciszyla, bo to tak nparawde nie wiedzialabym czy to ekspers na ktorym zrobione kilka razy kawe czy sto razy. Uzywany to yzwany i to widac... no chyba, ze ktos sam sobie taki ekspres chce sprawic. ale on jest drogi strasznie

Wiem, że jest wystawiony, ale zobacz jak on wygląda. Cały starty, a mój naprawde jest nowy i ładny. Więc to chyba niezbyt wygórowana cena. Widzę, że Cie bardzo cieszy, że ktos jest w trudnej sytuacji.

a czemu chcesz go sprzedać?? Problemy finansowe?? ja mam ekspres Bosch-a i jestem zadowolona z zakupu,mąż się uparł(bo jego brat ma) więc kupiliśmy, OCZYWIŚCIE NA RATY;) mało z niego korzystam bo teraz mało pije kawy, jestem w 7 m-cu ciąży.

teraz zobaczyłam ze masz problemy finansowe,przykro mi bardzo... ekspres fajny:) jakbym nie miała to pewnie bym sie skusiła,pozdrawiam

Miło, że są jeszcze takie fajne kobitki jak Ty :) Z tego, co widzisz wyżej, to tylko dogryzać potrafią albo się cieszyć, że komuś jest ciężko. Naucz się dokładnej obsługi swojego ekspresu, to będziesz częściej korzystać. To naprawde fajna sprawa. I szczęśliwego rozwiązania życzę :)