Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lnkjn

Zereczyny - jak sobie wyobrazacie ??? wasze marzenie ???

Polecane posty

Gość lnkjn

albo jak sie odbyly , podobaly sie wam ???

Gość ewfewf
ja bym chciala zeby chlopak mi sie oswiadczyl w sylwestra na balu. najzwyczajniej o polnocy kleknal przedemna i sie zapytal czy zechce byc jego zona i dal mi kwiatka i zaprosil do tanca... ale marzenia. on pewnie predzej mnie w dupe kopnie nic pierscionek zechce dac

Gość lnkjn
mój narzeczony, teraz mój mąż urządził mi wspaniałe zaręczyny, ale niestety po ślubie, okazało się, że ma mikropenisa teraz mieszkam u matki :(

Gość miska kaszy25
nie mam takich marzeń, dorosłam

Gość lnkjn
czy muszę dodawać, że byłam przyzwyczajona do innych standardów? mój tatulek ma naganiacza jak krakowska podsuszana :)

Gość ehhhhh
przyleciał i kazał rozpiac rozpora że niby pijany jest i nie moze sie wysikac no to biore i nagle słysze taki brzdęk , a to pierscionek który miał wetknięty w tą dziurke w penisie brzeknoł o rozporek, ale bylam wszoku , a on do mnie ' no maleńla, chcesz byc moja cipką na wylacznosc? " popłakałam sie :)

Gość hgyjbmiommm
Oczywiście, że się podobały:-), jak może nie podobać się chwila w której ukochany mężczyzna klęka przed Tobą i pyta drżącym głosem czy zostaniesz jego żoną i wkłada Ci na palec pierścionek. Przecież to jedna z piękniejszych chwil w życiu i jakkolwiek by się ona nie odbyła to i tak będzie to magiczny i niezapomniany moment.

Gość hgyjbmiommm
przypominam sobie tę chwilę w momentach gdy mój TŻ leje mnie pasem po plecach i łapą po ryju, ale nie mogę odejsc bo mi sie oświadczył, tak mnie kocha

Gość Eurydykaaa
Moje zaręczyny odbyły się w moje urodziny czyli w zimie... Narzeczony z wielkim bukietem róż klęknal w przedpokoju, bo normalnie jak otworzyłam drzwi to mnie zamurowało, a za nim stało jeszcze 3 kolegów z całymi koszami kwiatów... Nieźle to zaaranżował: ) potem cały dom był w kwiatach

Gość incitatus
a ja zareczylem sie po staropolsku i chuj

Gość Eurydykaaa
a potem powiedział "PRIMA APRILIS" ale mieli polewe

Gość Eurydykaaa
Ooo... Druga ja: ) jak ja kocham podszywy. no jasne... Do dziś się z tego śmiejemy

Gość tornadolla255
my zareczamy sie nie dlugo , to ma byc niespodzianka wolalabym sie dowiedziec dokladnie kiedy to bedzie a on nie chce mi powiedziec obawiam ze ze swieta , pierscionki juz ogladalismy ale on itak nie chce mi powiedziec kiedy to bedzie ale wiem ze ma to wszystko ustalone chcialabym to wyciagnac od niego zeby byc przygotowana

Gość lnkjn
dla mnie to glupota wogiole nie powinniscie o tym gadac moim zdaniem tylko po portu jak partner uwaza ze jestescie gotowi, itp. to kupuje i w nieoczekiwanym moencie wyjmuje peirscionek

Gość toda
badz przygotowana bo jak nie bedziesz dziewica to bedziesz musiala zjesc ten pierscionek

Gość tornadolla255
jak to zjesc?

Gość toda
normalnie posmarujesz musztarda najlepie sarepska wciagniesz brzuch otworzysz paszcze i po temacie