Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhfsjfgjfg

Do podszywaczy i innych obecnych tu mętów

Polecane posty

Gość dhfsjfgjfg

Co to za uczucie, jak kogoś ośmieszycie, obrzydzicie, zepsujecie komuś humor, wymyślicie najobrzydliwszego posta??

Gość dhfsjfgjfg
hoduje wszy łonowe na ubój :classic_cool:

Gość dhfsjfgjfg
wieczorami przy szabesowych świecach z namaszczeniem i pietyzymem godnym Jana Pawła II piszącego encyklikę popijam z grymasem rozkoszy ciekłą srakę z wazonu po peoniach :classic_cool:

Gość dhfsjfgjfg
No ładnie, ale to nie jest odpowiedź.

Gość dhfsjfgjfg
eh...przyganial kociol garnkowi. Wiem jestem hipokryta, pamietam jeszcze rok temu sam bylem naczelnym podszywaczem kafe.. Pamietnego 7 czerwca 2009 roku , namierzyli mnie kafeteriusze. -Kazali mi ssac ich wielkie kobzy i polykac spereme.od tego momentu mam uraz .

Gość dzięki temu jest tu wesoło
i zamiast lamentów i narzekań jest też chwila na uśmiech :)

Gość dhfsjfgjfg
to czysta rozrywka, czasami ktoś walnie coś naprawdę śmiesznego :) naprawdę można się wyluzować i dać upust ;) spróbuj - zrozumiem :classic_cool: P.S. sram se do ryja :classic_cool:

Gość dhfsjfgjfg
z namiętnością tarmoszę rurę od odkurzacza myśląc w duchu o wojciechu mannie :classic_cool:

Gość dhfsjfgjfg
klękam przed portretem nergala i wykrzykując behemot, wysmarkuję szpiki na portret dodzi :)

Gość dhfsjfgjfg
"spróbuj - zrozumiem" ---- >>>> Jakoś nie czuję potrzeby, nie mam chyba w sobie takiego gówna, żebym musiała "wysrywać je mordą" na ludzi.

"tak się akurat złozyło, że orgazm z kotkiem miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach" kojarzę Cie podszywku:P kiedyś już z tego tekstu się chichrałam :P xD