Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce mi sie plakac

Mam 24 lata i jestem zakochana w 42 letnim facecie.

Polecane posty

Gość chce mi sie plakac

To miłość bez sensu i bez przyszlosci. Cierpię w mileczeniu :(

Gość ffffuuu
pewnie że beż sensu, gdybyś miała z 30 to jeszcze by przeszło , ale tak to daj se spokój 🖐️

Gość fhfh
sos mówił ci już ktoś że masz bardzo pedalskie oczy ? :O 🖐️

Gość chce mi sie plakac
?????

Gość chce mi sie plakac
Dziękuję za obszerną opienię, aczkolwiek twój denny komentarz pomijam, tym bardziej, że jesteś smarkiem, na ktorego opinni i tak malo komu zalezy ;)

Gość ja tez tak mialam
bylam w takim zwiasku 7 lat,roznica byla miedzy nami 27 lat uczucie bylo wielkie ale poswiecenie w takim zwiasku jeszcze wieksze i wierz mi to tak trudny zwiazek jak z obcokrajowcem jedno pokolenie to bardzo duzo ... teraz jestem sama,moj maz zmarl...... i wiesz co juz nigdy bym sie na taki zwiazek nie zdecydowala... pozdrawiam

Gość Ewaldi
czuję podpuchę tego tematu i powiem wprost, że dziewczyna w wieku 24 lat jest dla mnie za młoda i jeszcze nie wie czego chce, to znaczy ona chce poszaleć i jest na krawędzi szaleństwa i zołorzenia rodziny , niby już chce mieć rodzinę własną ale jeszcze jedna dyskoteka i światełka oraz powrót nad ranem do domu w stanie tragicznym i po ciężkim poniedziałku kobieta zaczyna się zastanawiać, czy nadal jest warto szaleć a może nalezy już Michałowi się nadstawić z kuprem skoro już czeka dwa lata ? i Marta się zastanawia, a może on lubi owłosione a ja dopiero laserem usunęłam wszystko co na miedzy było przeszkodą i co wtedy ?

Gość Ewaldi
ja tez tak mialam nie wyszłaś za mąż z miłości , wyszłaś za mąż z jakiegoś wyrachowania matematycznego i chciałaś aby było lepiej niż w Polsce , wyszłaś za jakiegoś brudasa , widziałem tych brudasów w Londynie, którzy nad Polkami się pastwili i Polki błagały aby im pomóc ale nie było rady , szkoda mnie tych dziewczyn ale same tak chciały

Gość fagaggagaga
A ja mam 24 lata i 24 letnie dziewczyny sa dla mnie za stare :) Moja dziewczyna ma 19 lat ;)

Gość Ewaldi
spadaj fagaggagaga 'lesba' na bambus liście pompować i poszukaj głubszej od siebie :)

Gość fagaggagaga
jaka lezba ja jestem facetem

Gość Ewaldi
fagaggagaga , o tej porze jeszcze nie kąpiesz się w bławatkach ?

Gość chce mi sie plakac
Tak, facet (o ile mozna Cie tak nazwać) 0 3 lata mlodszy to dla mnie smark, ja od zawsze preferowałam starszych od siebie, mialam starszego najpierw o 3 lata potem o 4. A w tym temacie nie ma podpuchy, też bym siebie o to nie podejrzewała wcześniej, ale serce nie sługa. Teraz nikt o tym nie wie, nawet sam zainteresowany i sobie cierpie w swoich 4 scianach, ale podobno czas leczy rany. A z tymi imprezami to raczej mnie to nie dotyczy ;)

Gość DO Ewaldi
NIE WIESZ TO NIE OCENIAJ IDIOTKO BARDZO KOCHALAM MEZA ALE JAK BYS TY SUKO POTRAFILA POSWIECIC SWOJEMU FACETOWI PRAWIE 3 LATA W CHOROBIE I Z DNA NADZIEN WIDZIALA JAK CALA TWARZ MU RACZYSKO ZZERA TO BYS ZROZUMIALA ,NIE BYLAM Z OBCOKRAJOWEM A JAK CHCESZ WIEDZIEC TO ZADNEGO MAJATKU PO NIM NIE MAM NAWET GLUPEGO AUTA JUZ CI TO WOLE NAPISAC BO PEWNIE ZARAZ WYJEDZIESZ ZE DLA KASY Z NIM BYLAM I WIESZ CO WZIELAM Z NIM SLUB JAK SIE DOWIEDZIALAM ZE JEST CHORY BO DOPIERO W TEDY ZROZUMIALAM JAK BARDZO GO KOCHAM ALE TY I TAK NIE ZROZUMIESZ BO JESTES ZEPSUTA I PUSTA

Gość mamadudusia
ja mam 25 moj facet 20 i jest ok

Gość chce mi sie plakac
Weź się zastanow zanim coś napiszesz, dzieciaku. Jakbym leciała na kasę to już dawno bym się do niego przykleiła, a nie oczy wypłakiwała w poduszkę, a on nawet nie ma pojęcia co do niego czuję. Jesteś płytki, więc nie będę Ci tłumaczyć, bo i tak tego nie zrozumiesz. Dlatego teraz proszę opuść ten temat, bo nie mam o czym z Tobą dyskutować.

Gość naneryou
sosss- przestań p*erdolić w kółko że każda kobieta leci tylko na kase faceta, bo to już nudne. Dziewczyna sie zakochała, każdej sie może zdarzyć miłość o wiek nie pyta. autorko nie przejmuj sie tym prawikiem :)

Gość fvdvgredge
O jezu ja mam 35 i mąż ma 54 lata... i co z tego... jesteśmy razem juz 15 lat, poznalismy sie jak mialam 20 i jestesmy bardzo szczesliwi. Po co cierpiec i milczec jak wcale nie musi to byc sprawa beznadzijena

Gość chce mi sie plakac
WybaCZ< ALE NIE BĘDE Ci tego tłumaczyć, bo nie jesteś ku temu odpowiednią osobą i wcale nie powinno Cię to obchodzić :)

Gość chce mi sie plakac
Nigdzie też nie napisałam, że jestem jakaś wielce dojrzała, więc nie wiem skąd to wytrzasnąłeś, ale ok. A co do tego, że głupiutka, ok, masz prawo do swojego zdania. Ja sobie na Twój temat też już wyrobiłam na podstawie obserwacji na Kafe, ale zachowam je dla siebie.

Gość chce mi sie plakac
cieszę się. żegnam 🖐️

Gość hahaha dobre sos polykacz
sos polykacz haha