Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,czarny

chlopak je kupe dziewczyny.

Polecane posty

Gość ,czarny

,jestem facet 100% bardzo lubie jak naga szczupla dziewczyna robi smaczna kupke do mego pyska.mam chopla na tym punkcie.chcialbym dowiedziec sie,.co mysla dziewczyny na ten temat.co to robily ,jvz swojemu chlopakowi!!,.inne wypowiedzi zlewam i bede usvwal.

Ha ha ha Próbowałaś błysnąć jak zwykle (nie powiem przeważnie fajnie czyta się Twoje posty) ale tym razem chyba nie poszło, co? :)

Gość gfdd
kurwa debile!!! - swietny ostatni post, czekam na odpowiedz kobiet bo tez bym tego sprobowal z ciekawosci

Gość a nie masz odruchu
wymiotnego?

Nom,Perwersja myślisz ze jestes kims brawo brawo.. a sama nic na temat w 1 poście nie piszesz.. @up nie spamuj Co do tematu... Myśle że to jakiś żart albo z dziewczyna ładnego popierdolca macie..

Słyszysz sie wogóle? co ty piszesz? Pokemon jesteś?Świr@#@ad.f??? Idz sie najeśc .. Prosze o usuniecie tematu bo to nonsens a szczegolnie wlasciciel zalozonego tematu. Ps.Napisałem i co mi zrobisz ;)

rap moja koke!,i co ze napisales?, i to p,edale !!!, ze jestes c,iooota !!!,j**ana w d**e!!!, bo piszesz s,kurrrwysynu nie na temat!!!,idz,.obciagnij lache j,ezusowi !!!,.lamusie. Rap moja koke?Nie ma tu takiego ogarnij sie dzieciaczku.

Gość gość
Jest tu kobieta która mi nasra do ryja? Mój mail stawok@o2.pl