Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrzos24

Potrzebuje pomocy proszę...

Polecane posty

Witam, Zdecydowałam się napisać tu, gdyż już sama nie wiem co robić. Nigdy nie prosiłam o pomoc, chociaż nigdy nie miałam za dużo dzieliłam się z innymi. Teraz w moim zyciu przyszedł taki czas,że nie mam wyjścia. Nagle życie mojej rodziny bardzo się zmieniło. Drogie mamy, bardzo proszę o pomoc dla dwójki moich dzieci. Potrzebuje bucików zimowych na rozmiar 26 i 22. Dla niektórych może to niedużo wyszperać buciki po swoich dzieciach a dla mnie ulga na sercu że mój synek nie będzie chodził w za małych z tamtego roku. Jeszcze z rok temu sama wysyłałam ubranka po moich dzieciach dziewczynie z tego forum a teraz paradoks...sama proszę tu o pomoc.. Ciężko jest prosić...

Gość ghyt
sprzedaj komputer i kup dzieciom buty!!!!

dzięki niemu zarabiam cokolwiek przepisując prace. Po co ta agresja, jak nie chcesz/nie możesz pomóc to po co mnie dobijasz? Myślisz,że tak łatwo jest prosić o takie rzeczy?

co do sprzedawania to sprzedałam w ostatnim czasie już wszystko co mogłam: większość zabawek dzieci, wózek, leżaczek, dvd praktycznie wszystko co było bardziej wartościowe. Nie oceniajcie mnie, gdyby pół roku temu ktoś mi powiedział że będę w takiej sytuacji nie uwierzyłabym.

mail który sie wyświetla przy moim wpisie nie jest mój ale nie mogę go usunąć..

Gość gosik062007
na pewno mam buty zimowe w rozmiarze 26. czy mam rozmiar 22-nie wiem, musialabym sprawdzic. ten rozmiar 26, to bordowe, na rzepy buty "bartka", noszone przez moja corke przez prawie cala zime. jestem z wawy. jak jestes zainteresowana, to daj znac. ten mniejszy rozmiar, to musialabym sprawdzic, ale moge to zrobic najwczesniej jutro. missmargaret@interia.pl

Gość ewelinka83
Wejdz na Pomocne emamy.gazeta.pl tam dziewczyny naprawde pomagaja i nie ma glupich komentarzy.pozdrawiam :)

Dziękuje, znalazły się chyba buciki już na rozmiar 26. Więc poszukuję już na 22. Podaje mój e-mail bo dziś do wieczora nie mogę tu już wejść. weronika.wrzos@wp.pl Dziewczyny nie liczy się kolor, jak długo noszone aby jeszcze były ciepłe. Dziękuje gosikowi, to ona zaproponowała butki na 26. Dla mnie to duży prezent na wczorajsze Mikołajki lub przyszłe Święta. W tym roku niestety nam bardzo ciężko będzie przeżyć ten okres zimy i świąt:-(

Gość hst dv
tu ci nikt nie pomoże dziewczyno. Jeden przypadek pomocy na milion przykrych słów jaka to nie jesteś taka i owaka.żenada

Gość goska co ma ktoska
w jakim wieku masz mlodsze dziecko? kurcze bardzo chcialabym ci pomoc ale boje sie ze to kolejny temat napisany przez jakas prowokatorke:O

Gość goska co ma ktoska
wiesz co..ryzyk fizyk:) napisze do ciebie wieczorem na maila i napisze ci co moglabym ci wyslac:)