Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość up upup upup up

wchodzę na kafe by docenić mojego chłopaka

Polecane posty

Gość up upup upup up

i z powodzeniem. jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie. dostałam ostatnio okres. gdy się dowiedział napisał, że chcialby się koło mnie położyć, przytulić i położyć ciepłą rękę na moim brzuszku. przecież to chyba marzenie każdej kobiety mającej okres. a on tak sam z siebie! nie myslcie, że jest niemęski i musi coś sobie rekompensować, bo nie. jest cudowny pod każdym względem. dzisiaj oglądaliśmy to http://roxanne.pl/praktyczny.php i zdziwiłam się, że ktoś może dziewczynie kupić takiego drogiego iPoda pod choinkę, a on powiedział, że też nie wie, bo on wybrałby dla mnie raczej tego laptopa. nie żeby mi zależało na pieniądzach, ale on po prostu potrafi powiedzieć coś tak, że kobieta jest w siódmym niebie. np. dziś powiedział "powinnaś być moja, pracuję nad tym" a jesteśmy już razem. ach! umie podkręcić atmosferę. i chce mi się oświadczyć :)

Gość to sie wstrzymaj
z ta ocena jak pojawia sie na horyzoncie prawdziwe problemy, a nie kurwa jakis okres :o

Gość to sie wstrzymaj
a ile macie lat? i ile jestescie razem? kazdy facet na poczatku jest do rany przyłóż :o

Gość to sie wstrzymaj
no to szczescia zycze i oby sie sprawdzil jak przyjda prawdziwe problemy 🖐️

,,chcialby się koło mnie położyć, przytulić i położyć ciepłą rękę na moim brzuszku. przecież to chyba marzenie każdej kobiety mającej okres. "- nie, to nie jest marzenie kazdej kobiety majacej okres, ja np kaze sie wtedy wszystkim ode mnie odpierdolic:O

Gość hgfhgf
aleś wymyśliła :D

jest pewna roznica miedzy kobieta zapewne w wieloletnim zwiazku w 7 miesiacu ciazy, a twoim 13miesiecznym zwiazkiem. to naprawde fajnie ze twoj chlopak tak cie traktuje, ale podejrzewam ze te wspomniana przez ciebie kobiete w ciazy jej facet tez na poczatku tak traktowal....

bedzie dobrze, czas na pewno wszystko troche zmienia, alew sumie lepiej cieszyc sie tym co sie ma i nie martwic sie na zapas:)

Gość Jaka ona słodka
Piękna reklama ale nie chłopa tylko twojej strony.

Gość dhfsjfgjfg
No i dlatego tu same smutasy i narzekanie. Bo te mądrzejsze jak mają dobry humor, to nie wchodzą, a te głupie, co wejdą i się chcą "dzielić swoim szczęściem" zaraz zostaną przywołane do porządku:D

Gość dhfsjfgjfg
A później jeszcze narzekają nawet na te, co narzekają, że narzekają:D

haha fajny dialog:D mysle ze ten gosc nie tylko Tobie tego laptopa chcialby kupic a i uwazaj zeby Cie za ta granice nie wywiozl :D

Gość zejdź na ziemię, bo się
RZYGAĆ CHCE! KURWA, JAK JESTEŚ TAKA SZCZĘŚLIWA, TO SOBIE BĄDŹ, CHUJ MNIE OBCHODZI, CZY TWÓJ CHŁOPAK TRZYMA CIĘ ZA BRZUCH, ALBO KUPUJE LAPTOPA. LUDZIE MAJĄ PRAWDZIWE PROBLEMY