Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak ją przekonać

Moja dziewczyna nie chce iść do ginekologa

Polecane posty

Gość Jak ją przekonać

no jak?

Gość 1. na brodzie opryszczka????
powiedz ze to brak dbałości o zdrowie swoje i Twoje.

Gość Jak ją przekonać
jej głownie przecież. Jestem jej pierwszym, wiec raczej moje zdrowie zagrożone nie jest. Nie działa na nią ten argument.

Gość Jak ją przekonać
Jej argument? "bo nie" - taki ;)

Sorki ale Twoja dziewczyna jest delikatnie mówiąc "głupiutka" Domyślam się,że już współżyjecie ?

Gość Jak ją przekonać
Od 5 lat prawie... tego argumentu też użyłem. Wszystko po niej spływa.

Gość Jak ją przekonać
To miałaby być kara dla niej, nie dla mnie :P :classic_cool: Poza tym jest tak zawzięta, że sądzę ze jakby się uparła to nic bym nie uzyskał poza długotrwała abstynencją. Chyba kretyńskim pomysłem byłoby pójść razem z nią, co? :O

Gość bgfftetehmmkk
Od pięciu lat uprawia sex i u ginekologa nigdy nie była? Może poproś jej mamę siostrę, przyjaciółkę...żeby z nią pogadały i ja jakoś przekonały. Ja rozumiem, że wizyta u ginekologa do najprzyjemniejszych nie należy no ale to ,że się nie bada może mieć bardzo poważne konsekwencje w przyszłości...

Gość bgfftetehmmkk
Wcale nie kretyńskim!! Jak nie ma innego wyjścia to ja tam zaciągnij choćby siłą;-)

Gość Jak ją przekonać
Raczej nie chcę z nikim rozmawiać na ten temat poza nią samą. Nie będzie dziwnie wyglądał facet w poczekalni u ginekologa? Bo tak myślę, że to byłby jedyny argument, znaczy taki na wpół siłowy. Już ją kiedyś sam zarejestrowałem, mówiła, że pójdzie, potem sama odwoła...

Gość bgfftetehmmkk
Jeżeli z Tobą zgodziłaby się pójść to oczywiście, że z nią idź!!! Wcale nie będziesz wyglądał głupio na poczekalni, niektórzy faceci chodzą ze swoimi partnerkami do ginekologa więc bardzo prawdopodobne, że nie będziesz rodzynkiem na poczekalni:-)

Z ciężarną np prawie zawsze jest maż czy partner. Więc facet w poczekalni u ginekologa nikogo nie dziwi.

Gość Jak ją przekonać
Może chodzą na usg, jak się dziecka spodziewają. A nie na zwykłą wizytę... Ale podejrzewam, że jakbym czekał na nią np w samochodzie to by weszła, chwile się pokiwała po korytarzach i wyszła. Już ja ją znam :O Nie wiem czy zechce ze mną pójść. Być może zgodzi się właśnie licząc na to, że nie wejdę tylko poczekam na zewnątrz i znów jakoś jej się smyknie.

Gość bgfftetehmmkk
Wejdź z nią normalnie do środka, na poczekalnię, naprawdę nie będziesz żadnych ewenementem w tej poczekalni, na zwykłe badania też faceci przychodzą ze swoimi kobietami. Zresztą nikt Cię nie będzie pytał czy Twoja partnerka jest w ciąży czy przyszła tylko na normalne badanie! Idź z nią koniecznie. Swoją drogą to ciekawe czemu ona unika ginekologa jak ognia, próbowałeś z nią o tym rozmawiać?

Gość Jak ją przekonać
Oczywiście, że próbowałem. Jak nie chce czegoś zrobić, mówić to się zaprze i żadna siła nie pomoże. Dużo się nie dowiedziałem poza tym "bo nie". W ogóle to jest prawie chodzący ideał, poza tymi odpałami ;)

Gość bgfftetehmmkk
No to faktycznie zbytnio wylewna nie była;-) Zaprowadź ją do tego ginekologa i już bo innego wyjścia nie masz.

Gość Jak ją przekonać
Chyba nie. Wolałbym, żeby w tym zakresie zachowywała się bardziej jak kobieta, nie jak dziewczynka.

Gość psychologia internetu
Wątek omawiany na wykładzie z psychologii internetu. Pozdro :P