Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomi992

Kompleks - małego penisa

Polecane posty

Gość tomi992

Cześć Jestem Tomek mam 18 lat i mam straszny kompleks. Mój penis ma 12 cm grubosci i 13 cm długości wiem, że to standard, ale ja jestem dużym gościem mam 1.95 wzrostu i jestem dobrze zbudowany i wbiłem sobie do głowy, że jeżeli kobieta zobaczy u takiego kolosa taki maciupci sprzet to mnie wysmieje i nie mogę sobie z tym poradzic..

Gość tomi992
Nie mam zdjęcia, ale posłużę się zdjęciami takich mikrusów i nr 1 zdjęcia mój penis http://micropenis.ws/micropenis%20pictures.html tj. w czasie spoczynku, a w czasie wzwodu jest jak na zdjęciu nr 6.

Gość tomi992
Pisząc o wymiarach, chciałem nadrobić wielkością, a mój micrunio jest identyczny jak na tych dwóch zdjęciach 1 i 6, co nie mam szans u dziewczyn? A do ilu lat rośnie? mam jeszcze szanse, że podrośnie?

Gość nicol19
Część penisa jest na wierchu widocznym, namacalny, a ile jest ukrytego pod powłoką skórną? Jeśli można orkeślić wielkość prostaty przez USG, to czy można określić wielkość penisa tego ukrytego?

Gość kolego drogi
w razie czego mozesz dziewczynie powiedziec: "moze maly ale wariat" a poza tym 18 lat masz dopiero to jeszcze podrosnie niech Cie o to glowa nie boli ani jedna ani druga ;)

Gość nicol19
Chcę wiedzieć dla ciekawości, bo mam zamiar przy badaniu USG brzucha zapytać lekarza o ukrytego penisa pod powłokami skóry, a chce wiedzieć czy można dokładnie określić wymiar, tak jak prostaty.

Gość maciekduzy.
tomi oni robią cie w chuja prawda jest taka że przegrałeś życie wez lepiej jedz do chinczyków to może tam tym korniszonem cos zdzialasz

nie histeryzuj operacja plastyczna ale wydluza tylko o pare cm albo zaakceptuj go poglaszcz go czesciej :-) i zrozum ze sa kobiety co nie lubia wielkich penisow albo ich budowa im do konca na to nie pozwala albo brak doswiadczenia czyli mozesz na tym bazowac :-)