Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobi nomi

chlopak mnie pobił :(

Polecane posty

Gość dobi nomi

wczoraj gdy się kąpałam wrócił z pracy. po chwili wlazł mi do łazienki strasznie zbulwersowany, ze tyle siedze, a on potrzebuje skorzystac. (byl w domu od 10 min, wiec skad mogl wiedziec ile ja sie czasu kapie) no ale nic. wyszłam z tej lazienki w ciagu 5 min. po wyjsciu oczekiwalam, ze zaraz pobiegnie do toalety, ale on siedzial sobie na kompie dalej. co mnie juz troche wkurzylo. po jakichś 15 min powiedzialam mu ze musze na 5 min skorzystac z kompa bo mi sie aukcja konczy, a on bardzo chcial isc do toalety.. a on nie chcial zejsc, mialam wrazenie, ze robi mi na zlosc. prosilam, tlumaczylam.. ze to co chce kupic jest dla mnie b. wazne.. jak do sciany. strasznie sie wkurzylam, no bo co jak co - wiekszosc osob by chyba 5min bez kompa przezyla. wkoncu nie wytrzymalam. nazwalam go glupim debilem czy cos takiego i wyciagnelam wtyczke od internetu. dodalam jeszcze,ze za internet ja place w tym domu i mam prawo z niego skorzystac. a on sie na mnie rzucil z lapami. przewrocil na podloge i uderzyl w glowe kilka razy. potem mnie puscil a ja w odruchu zaczelam go wyzywac od nienormalnych, ze dzwonie na policje itp. chwycilam telefon a on znow sie na mnie rzucil tym razem mnie na lozko i chcial chyba poduszka udusic :( ja nie wiem co mam robic. najgorsze, ze jak mnie rzucil na to łózko to wybralam na telefonie numer do ojca i on wszystko slyszal. strasznie sie zdenerwowal. chcial przyjezdzac i mnie kazal sie pakowac. ja naprawde nie wiem co mam robic :(

Gość disjfojf
skoro nie wiesz co masz robić to niech cie tlucze dalej na zdrowie i spadaj ze swoimi problemami

Gość dsfsdf
dziewczyno pakuj manatki i już nie ma gadania już Cie tam nie ma

Gość dobi nomi
ale gdzie ja mam isc?

Gość maaalinowaaa
i tak to właśnie bywa jak jest się zależnym od faceta...

Gość jjjj3543
moim zdaniem dobrze ci zrobił; kobiecie należy się lenie co jakiś czas np. raz na tydzień. "Jak się baby nie bije to jej wątroba gnije."

Gość dobi nomi
mam 20 lat to co? kiedy sie mialam dobrze platnej pracy i mieszkania dorobic? :(

Gość jjjj3543
Baba nie bita to jak kosa nie klepana!!!

jak to nie wiesz co robić zakupić jabola za 3 zeta namówić kilku żuli niech mu facjatę obiją

Gość pomija
ni wyłącza sie z wtyczki kompa albo korki odłącza weź sie puknij ja ci też dowale w łeb dziecinada

Gość normalnie nie wytrzymam
hahahahahahahahahahaha

Gość dobi nomi
sluchajcie myslalam ze otrzymam tu jakies wsparcie i moze ktos mi pomoze znalesc rozwiazanie. szkoda :( ja naprawde nie mam dokad isc. moi rodzice przez ten czas jak tu mieszkam zdazyli sie wyprowadzic poza miasto. ja mam tuaj studia

Gość jjjj3543
moim zdaniem powinien cię wytłuc dobrze po mordzie - jak zasranego kota. A potem zerżnąć przez anala

Gość dobi nomi
naucz sie czytac dziecinado. nie wyciagnelam wtyczki od kompa tylko od internetu. dobra zamykam temat bo az zal :(

Gość a czyje to jest mieszkanie
?

apotem powinien gonic dookola bloku kopiąc regularnie w dupe , jakie wsparcie kazdy ci powiedzial co o tobie mysli

Gość pomija
no ale jakbym ja siedziała przy necie np kafe i ktoś mi na bezczela w wtyczki wyłaczył sprzęt, gdzie tak sie nie robi bo może sie uszkodzić a ja czytam i jestem zajęta to taki osobnik w ryj by dostał

Gość dobi nomi
drogą dedukcji chyba łatwo się domyslic, ze mieszkanie jest jego. niestety. inaczej nie mialabym problemu i wiedziala doskonale co zrobic.

Ale właściwie to co mogę ci doradzić ? Jeżeli mieszkanie jest twoja, a on nie jest zameldowany, to możesz kazać mu się wynosić. Jeżeli mieszkanie jest jego, to proponuję przeprowadzić się do koleżanki/kolegi albo wynająć stancję.

Gość dobi nomi
"tak sie nie robi" ? chyba zartujesz sobie ze mnie. ja mu sprawe w sadzie o pobicie byc moze zaloze. tylko nie wiem czy sie tutaj jeszcze meczyc, czy rzucic studia czy kurwa co.

Gość jjjj3543
ja na jego miejscu złapał bym cię w sądzie i tak wyfikał po dupie żebyś nie siadła i wysrać się nie mogła. Kobiety trzeba bić bo się rozpuszczają.

Gość counting color
Ojciec kazał Ci się pakować, czyli na pewno nie zostawi Cię w potrzebie. Odejdź od faceta.

Możesz też skontaktować się z lokalnym ośrodkiem dla ofiar przemocy domowej lub wyprowadzić do schroniska dla bezdomnych.

Gość dobi nomi
zeby wynajac stancje to musialabym poszukac jakiejs lepiej platnej pracy i chyba przeniesc sie na system zaoczny. teraz jedynie dorabiam w wekendy i na tygodniu 2 razy nocka, ale to za malo zeby wynajac pokoj. no i nie zrobie tego od tak. musialabym tutaj jakis czas siedziec. warto?

poczekaj az wroci zrob mu dobrze loda przepros jak juz bedziesz na kolanach moze ci wybaczy

Gość dobi nomi
no dobra, ale jak sie spakuje i wyprowadze to jak w jutro do szkoly dojade? jutro mam kolokwium. tego sie obawiam ze bede musiala tutaj jakis czas zostac.:( ale jak mam sie zachowywac i co robic

Zachowuj się grzecznie. Nie pyskuj i nie wchodź mu w drogę. Może mu z czasem przejdzie.

Gość jjjj3543
no właśnie nie denerwuj go. Dał ci po mordzie to powinnaś się z tego cieszyć; mężczyźni nie robią tego bez powodu!!