Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwrfdds

bóle głowy a miesiączka

Polecane posty

Gość erwrfdds

to juz kolejny raz pierwszy dzień miesiączki straszny ból głowy,mdłości,w końcu wymioty których nie można powstrzymać,ból ustępuje dopiero po zwróceniu całej treści żołądkowej,uczucie gorąca i zimna na przemian czy ktoś wie,ma podobnie,co może być przyczyną? tabletki nie pomagają,jedynie czopki

Gość erwrfdds
brzuch właśnie mnie praktycznie nie boli w ogóle.Raczej krzyż,ale mam tyłozgięcie macicy,może dlatego.Czy te bóle głowy moga być od hormonów?

oj ja też mam bóle migrenowe przed miesiączką...mogą na to wpływać tabletki anty niestety :O...

Gość erwrfdds
no ja właśnie nie biorę tabsów,tyle,że moja matka miała takie bóle-czym starsza tym gorzej i jej siostra też to ma,

Gość Zsa12
ja mam bóle migrenowe na dru dzień to wina hormonów.

Gość erwrfdds
można jakoś się tego pozbyć?może terapia hormonalna,do gina z tym nie idę,bo oni zapisuja tabsy bez badań na poziom hormonów,mają z tego korzyści materialne to zapisują jak witaminy.MYślę raczej o wizycie u endokrynologa i skierowaniu na zbadanie poziomu hormonów

Gość alliska
znam ten ból niestety :( u mnie leki przeciwbólowe i tyle mogę zrobić. kiedyś brałam pigułki i własnie stad te bóle się wzięly, tabletek już nie biorę ale migreny zostały - odpoczełam w ciązy i 10 mies po urodzeniu dziecka a teraz znów umieram co miesiac