Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez dachu

tylko sie zabic

Polecane posty

Gość bez dachu
jestem zarejestrowany w urzedzie jako bezrobotny ale nie mam wszystkich dokumentów o zatrudnieniu i zasiłku nie dostane

Gość bez dachu
dziekuje jesli nic sie innego nie znajdzie to zadzwonie tam ale wiecie najbardziej mnie dobija ze mam rodzine ta rodzina mozliwosci przenocowania mnie i maja to gdzies gdzie ja wyladuje:(

Gość trzymaj sie.....
skierowanie do hostelu jest na 3mies, laczny okres przebywania w hostelu nie moze byc dluzszy niz 6mnies.

Gość bez dachu
ale z tego co czytam to jeszcze muszą rozpatrzyć czy w ogole mogą mnie przyjąć a to pewnie trwa a ja mam rodzinę pewnie powiedzą mi ze oni powinni mi pomoc

Gość bez dachu
jade moze uda mi sie cos gdzies zalatwic

Gość trzymaj sie.....
oni robia wywiad srodowiskowy. Maja taki obowiazek. Tak wiec odwiedza Twoja "kochana"rodzine: mamusie, tatsia i babcie. Przynajmniej tyle maja obowiazek zrobic. Bo niestety, ale nikt nieznajomej oosby nie wezmie do domu i zima nie ma tu nci do rzeczy. Masz chorych krewnych.

Gość trzymaj sie.....
popatrz tam, tam sa adresy tych hosteli wg mnie. Spisz sobie i tel.moze spisz.

Gość bez dachu
wróciłem...i nadal nic....z tym hotelem to sobie zaraz dokladnie poczytam i jesli faktycznie zrobia nalot na moja rodzine to przynamniej uświadomia sobie jakimi sa chamami...wieczorem rozmawiam z wlascicielem moze uda sie jeszcze zyskac cos na czasie

Gość te miejsca z ost.linkow
moga byc czynne tylko do 16ej. A w ostatecznosci mozesz pojsc do psychiatry - moze on cos pomoze

Gość bez dachu
chyba beda do 16...do psychiatry??? chyba mojej matce byłoby to bardziej potrzebne