Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość ja a co
mieszanca doga franc z podworkowym , jest slodki , ale niestety nie moj tylko matki, wiec przychodzi do mnie tylko wtedy, gdy w tamtym pokoju sie pije alkohol, bo nie znosi ludzi pod wplywem, ale dzis sie przeliczyl:D bo i ja pije :D:D:D

a mi cyganka kazała położyć banknot na karcie , ktora przykryła następną , a pożniej kolejny banknot ....:(:( smutny był to dzień ...obiadu nie zjadłem , ani piwa , nie wypiłem wtedy :(

Gość ja a co
no biedny :(

Gość Czujna Ja
wyssany - ale coś tam jednak powiedziała? Pisz tu co Ci powiedziała. zaraz

Gość Czujna Ja
a korzystaliście kiedyś z usług wróżek? Bo ja była raz jak miałam z 17 lat i mi powiedziała jakie głupoty, nic się nie zgadzało.

co mi powiedziała ??? że czarniawa , a nie blondyniasta :P a ja ...nie posłuchałem , widzac ( tzn, nie widzac ) znikające banknoty :(

Gość ja a co
kochani.. bylo mi bardzo milo, nie spodziewalam sie ze taka impreza sie dzisiaj tu odbedzie ;) ale powoli , chwijnym krokiem chyba sie udam do lozka :classic_cool: czy jednak moge sie wesprzec na czyims ramienu ?;)

Gość Czujna Ja
hhehhe, czerniawa..... ja a co- też będę kończyć. Miłego wieczoru:D Pa Pa.

Gość ja a co
obysmy nie mieli jutro bolu glowy ;) milych i ciekawych snow:) jutro napisze czy trafilam prosto do lozka i czy piesek caly :classic_cool:

ból głowy ...skądże chyba ,że ten delikwent wyrąbie się będąc pod i śpiewajac wniebogłosy ...powiedzmy o dno kabiny prysznicowej ..i wtedy powstaje bol głowy :)

Czesc I jak tam po wczorajszym? :) A mnie jakis stres zlapal. Ja na tej imprezie bede znal tylko 2 osoby i bede najmlodszy z calego towarzystwa. Mysle ze bedzie fajnie ale jakis wewnetrzny niepokoj mnie jednak ogarnia :P

Gość ja a co
czesc "mlody"(moge tak na ciebie mowic? ;)) narazie jest dobrze ;) ale u mnie to wszystko jeszcze moze sie zmienic, np kac moze pojawic sie jutro, taka dziwna jestem oj tam, wiem , ze na pewno jakis stres i niepokoj jest, lae zobaczysz ,ze bedzie fajnie i jakos to wszystko sie ulozy, a ty 17latku jestes niesmialy?

Gość ja a co
acha.. piesek zyje :D

Niesmialy to kiedys bylem bardzo, ale teraz nie ma z tym tragedii chyba ;)

Dziwnie bym sie czul jakbys na mnie mowila "mlody" :) Nikt nigdy tak na mnie nie wolal :) Ale jak chcesz to prosze bardzo :)

Gość ja a co
no to jak nie jestes niesmialy to nie powinienes miec problemow z "wkreceniem sie" w towarzystwo, milej zabawy :)

Gość ja a co
no co z wami? leczycie skutki wczorajszego picia? :O

Gość Czujna Ja
Jestem. Nie leczę, nic mi nie jest. Nawet nie suszyło, tzn. nie wstalam w super formie, ale kaca nie było. Coś mi jednak dziś dolega, chyba wiem co. Fatalnie się czuję we własnym domu. Do tego dzisiejsza rozmowa z rodzicami mnie zdołowała. Ten dom ma jakąś aurę, która na mnie fatalnie wpływa. Nic mi się nie chce, od rana piorę, sprzątam, byłam na spacerze, robiłam wszystko by odgonić smutek. Ale mnie jednak dopadł i przycisnął.Chciałabym być silniejsza psychicznie, a nie jestem. :(

Gość ja a co
czesc czujna! a ten smutek i dol nie jest po czesci spowodowany wczorajszym alkoholem? bo ja czesto tak mam, ze na drugi dzien mam takie niesamowite poczucie pustki i bolu istnienia..

Gość ja a co
czujna jestes?

Gość Czujna Ja
możliwe że mi alko szkodzi na psychikę. Za to wczoraj czułam się wyśmienicie;)

Gość Czujna Ja
jestem, byłam wstawić kolejne pranie.

Gość Czujna Ja
ja a co - masz jakieś plany na dzisiaj?