Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

dobranoc także , ale ...nie widziały gały , co brały :D jeszcze do dzisiaj mnie boli ten lodowaty uścisk :(

Gość ja a co
a co tutaj takie pustki ostatnio?

Gość Czujna Ja
bo dzisiaj wszyscy pączki jedzą albo pieką i nie chcą usmarować klawiatury lepkimi paluszkami:D

e tam paczki jedza ...nie samimi pączkami żyje człowiek :(:) piwko pije sobię akurat ;)

Witam wszystkich :) Nie mialem internetu kilka dni ale juz jestem ;)

dobra , więc 17latku , wygłoszę Ci kazanie : masz problemy rodzinne przerastające Cię w tym wieku , męczą Cię one i pograniczają ,brak Ci normalnej opiekuńczej troski ze strony rodziców , a obojętność i pewna agresja , wkurzają , zniechęcaja do wszystkiego w zasadzie prowadzac do pewnego poczucia niższości i odrębności od innych dobrze , ze grasz , powinenes jeszcze trenować ...sport , ćwiczenia , biegi , cokolwiek ...to nieco w Twoim wieku wyzwala od ograniczeń domu i może patologii czytaj na temat DDA, DDD

Gość ja a co
czujna ile paczkow zjadlas?? :) ja tylko 2 zosiu, a ty jadlas paczki? mlody" ;) opowiadaj wrazenia z imprezy

Witajcie :) Ja a co, zjadłam jednego pączka, bo muszę dbac o linię. ;) A tak poważnie to nie przepadam za pączkami.:)

Czesc Zosiu :) Cos nowego u Ciebie? Czy nadal zyjesz sobe tak spokojnie? :)

U mnie taki szalony okres ostatnio, jakies dziwne wyjazdy, pomysly... ;)

Zosiu a Ty tylko na wiosne czekasz, troche monotonne te Twoje zycie :)

A ja chyba jestem od internetu uzalezniony, kilka dni nie mialem a juz wariowalem hehe

Ale oprucz tego "czekania" mozesz cos jeszcze ciekawego zrobic :) A nie stale marudzisz ze to zima jeszcze :)

Łatwo się uzależnić od internetu,.:) Czekam na wiosnę, bo wtedy można na dłużej wyjść z domu, zaczną sie prace na działce moich rodziców. Moje zycie nie jest monotonne wbrew pozorom , mam ostatnio sporo zajęc.

Nie marudzę, tylko zimą jak jest brzydka pogoda to więcej przebywa sie w domu, a ja lubie przyrodę, spacery , jazde rowerem. :)

Ja jestem chyba jeszcze za mlody zeby w pelni docenic piekno przyrody i radosc plynaca ze spacerowania :)

Co najwyzej lubie sobie piwko wypic w plenerze, ale to sie chyba nie liczy co? :)

Zosia prawdziwy ideal :) Zero nalogow, zlych nawykow Ma zasady moralne itd. I nie pisze tego z jakas wielka ironia... ;)