Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelka___0

Problem ...z moja druga dziurka...

Polecane posty

Gość Marcelka___0
powiedz co w nim moze byc podniecajacego??? wytlumacz mi, moze powinnam patrzec na to inaczej??

Gość Stefka_299
lubie perwersje ale do pewnego stopnia... jestesmy nauczycielami od elektrotechniki w jednej szkole. wszysko super, kochajace sie malzenstwo, uwielbiajace seks, zabawy, itd. az do czasu jak maz ze szkoly przyniosl taka pradnice na korbke. kazal zwiazac oczy zebym nie podpatrywala bo mial niespodzianke.... myslalam ze to cos milego a ten idiota przywiazal mnei naga do olzka, do sutkow przykleil tasma przewody i zaczal krecic korbka.... poczulam nagle przeplywajacy prad, myslalam ze odjade, czulam sie fatalnie, zle.... a ten idiota pieprzony sciagnal mi opaske z buzi.... krecil korbka az ja mialam wstrzasy a ten pacan zamiast mi pomoc, masturowal sie i krecil korbka.... trafilam do szpitala, ogolnie mam nadpalone sutki... a on to juz historia, nedzna historia... idz mi z takimi debilami

Gość Marcelka___0
to juz sa jakies jaja

Gość Michael___PL_
no nagle wszystkie porzadne panienki ucichly.... tepe baby...

Gość jakkubabogu
Zrob tak: kup sztucznego penisa, przed zblizeniem trochę go na oliw, męza przywiąz do lozka i powiedz mu ze dzis bedziesz jego dziweczką ale on musi byz przywiazany. Najpierw narob mu ochoty robieniem loda, a natsepnie powiedz ze specjalnie na dzis znalazlas super pozycje, ktora rozluzni Ciebie przed analem. Kaz mu sie ulozyc na pieska, ale musi byc przywiazany dlaje, potem podejdz pod niego i troche pobaw sie ustami jego penisem, potem powiedz ze musisz po cos pojsc aby bylo przyjemniej, bo to nie koniec wieczoru. Wez wtedy sztucznego penisa, podchodzac do niego przytul sie do jego plecow i nastepnie powiedz, ze dzis spelniacie Twoje fantazje i zaladuj mu penisa w tylek, jak bedzie protestowal to powiedz, ze go rzyucisz albo bedzie się z Toba kochał na Twoich warunkach, następnie powiedz ze jak chce jeszcze analu to nie ma sprawy ale to dziala w dwie strony :)

Gość jakkubabogu
mój chłopak mi tak zrobił i byłem wniebowzięty ❤️

Gość jakkubabogu
nie ma to jak podszyw :]

Gość jakkubabogu
oraz gorący kutasek rwący na strzępy mój anusik 👄

Gość dobre_-def
dobre:)

Gość gość
Noto go palnij patelnią lub nieświerzą rybką.