Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdy w zyciu nie dostalam

Nie dostalam

Polecane posty

Jest mi smutno :( Mimo ze staram sie pracowac dobrze, zawsze z trudem znajduje prace, malo zarabiam, nigdy w zyciu nie dostalam podwyzki ani bonow na swieta :( W dodatku od mamy nie dostaje prezentow na Mikolaja a facet zapomnial i o Mikolaju i urodzinach :( Wiem, ze obchodzenie Mikolajek w moim wieku jest dziecinne, ale ja o innych pamietam :(

wiem ze latwo sie mowi nie przejmuj sie ale tak zrob nos do gory nie pamietaj o innych sama zrob sobue prezent wizyta u kosmetyczki albo pazurki zrob albo polaz po sklepach kup fajna ksiazke jakis drobiazg typu szminka apaszka perfumy czy cien do powiek poprawiaja nastroj pieniadze na prezent ktory masz dac dla kogos kto sie nie odwdzieczy zainwestuj w siebie ja juz olalam sprawy i nie przejmuje sie rodzina ani problemami bo to nie ma sensu ;)

Wiesz ja bardzo lubie dawac prezenty innym. Tylko dzis mi tak sie uzbieralo... tyle tematow o bonach na swieta...

wiem ja tez lubie i dawac i dostawac ale radosc musi byc wiesz sama nie daje sie prezentow osobom ktore nas olewaja i nie pamietaja o naszych swietach ja wczorasj dlalm mojemu na mikilaja super ksiazke Bogowie ile mnie kosztowalo zdobycie jej to tylko ja wiem i perfumy juz wycofane ze sprzedazy :) wysilek wielki a szczescie na twarzy mojego kochanie bezcenne :D

Dziekuje za pocieszenie. Moj facet mnie nie olewa, ale teraz jakos tak... nie pomyslal. :o Mama owszem olewa mnie...

nie pomyslal to nie jest wytlumaczenie ja w tych sprawach mam rygorystyczne podejscie on nie pomyslal a Ty przez niego jestes smutna tak nie wolno w zyciu bym nie pozwolila zeby jakas osoba ktora kocham nad zycie smutna bylaby przeze mnie o swojej matce i ogolnie rodzinie nawet pisac nie bede bo nie warto...