Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalunia555

Makijaż permanentny w Krakowie - gdzie???

Polecane posty

Gość Lalunia555

Cześć dziewczyny! Chce zrobić makijaz permanentny. Polećcie mi kogoś w Krakowie plisss. Czy to boli ?

Gość TYfranco
Nie boli. Zrób, zaoszczędzisz codziennie sporo czasu na spanie :) Ale w Krakowie to ja nie znam nikogo

Gość ziopps
we Wroclawiu masz Keramed

Gość zadbanaczterdziecha
Pani Agnieszka w Na Krakowskiej 39 w Krakowie. Robi tą nową metodą, wychodzi perfekcyjnie. Ta firma nazywa się chyba artclinique

Gość aleksandra.p
w Krakowie polecam p.Kamilke Chrobak ze studia Genesis. Najpierw przyjechalam do niej na usta-nic nie bolało! i od razu zdecydowałam sie na powieke gorna i dolna. super mi sie wszystko zagoilo w 2 dni, ksztalt, kolor taki jak chcialam. p.Kamilka jest przemila, pelna profeska, jestem strasznie zadowolona, obiecalam ze bede ja polecac to polecam :)

Gość Mariacka
tylko Salon Odrodzenie Wcześniej jak szukałam salonu wyczytał o nich na forum i założyłam nowy temat odnośnie opinie na ich temat. Ja jestem bardzo zadowolona. Pierwsze umówiłam się na konsultację bo wolałam porozmawiać w 4 oczy. Byłam jeszcze w paru innych gabinetach ale poświęcono mi mało czasu. Pani Małgosia która wykonuje makijaż permanentny w Odrodzeniu widać że ma bardzo duże doświadczenie. Chociaż się upierałam przy swoim starała się mi wytłumaczyć wszystko a teraz nie żałuje że jej posłuchałam.

Gość Na-plus
Jeżeli chodzi o mnie to jestem na etapie zastanawiania się nad makijażem. Moja koleżanka zrobiła sobie brwi i kreski. Zawsze powtarzała wszystkim że jak ktoś chce zrobi to tylko w Odrodzeniu. Ja obecnie poszukuje informacji dla samej siebie ale może jest coś w tym bo faktycznie mają dużo dobrych opinii. Pozdrawiam

Gość Katarzyna_Sikora
Ja byłam jedną z pierwszych klientek Pani Małgorzaty Gajewskiej Didiuk w salonie Odrodzenie. Ona zaczęła jako pierwsza wykonywać ten makijaż w Krakowie w latach 90-tych. Z uwagi na duże doświadczenie i wiedzę polecam tylko ją. Ostatnio zrobiłam sobie odświeżenie brwi i kresek z efektem fantastycznym.

Gość gość
ktoś jeszcze coś doradzi ? bo nie bardzo wiem gdzie mogę się zgłosić.