Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggegegrte

jestem przewlekle chora i biedna-postanowilam nie miec dzieci

Polecane posty

Gość Ajgta.t
Znam kobiete z rozszczepem kregoslupa ktore ma meza,dziecko i je zdzi na wozku

Gość Jesli urodzisz bedziesz
kandydatka do szlachetnej paczki, wiecznie na MOPSIE

Gość najpierw klikamy na te psy
tak corka prawdopodobnie odziedziczyla chorobe po Tobie, moj byly maz tak mial, luszczyce po swojej Mamie

Gość Ajgta.t
Latwo wam radzic komus zeby nie mial dziecka kiedy sami macie szczesliwe rodziny

Gość Wlasnie dlatego ze lubie szcze
sliwe rodziny rade tej pani nie miec dziecka bo nie jest w stanie zapewnic mu godnego bytu, ani jej maz ale nie dlatego ze sa chorzy tylko ze nie potrafia zarobic pieniedzy Mam kolezanke na wozku, pracuje Maz tej pani zarabia jakies grosze, babka w ogole nie zarabia. Jej dziecko bedzie biedne i patologiczne. Skoro takie osoby nie moga adoptowac dzieci, znaczy ze nie moze sie nim zajac. Wiec kto ma sie nim zajac? Maz rzuci prace? A moze ty Ajgta.t bedziesz co miesiac 1tys zl slac? Ta panu skonczy w mopsie i pod kosciolem z wlasnej glupoty

Ajgta.t Znam kobiete z rozszczepem kregoslupa ktore ma meza,dziecko i je zdzi na wozku ja tez taka znam tylko ze ma 30 lat a nie prawie 41 jak ja!

Gość 743897498
mowa o buzujacym instynkcie macierzysnkim? Pociesze cie autorko: podobno to mit. Czlowiek chce miec dzieci albo nie, i to jest kwestia jego wolnej woli a nie cos nie do opanowania. Mmasz w koncu rozum i rozumuj nim.... A to parcie na dzieci jest przerazajace, ile oosob decyduje sie tylko ze wzgledu na innych, bo tez maja...

Gość 347582
Biedna dziewczyna się załamała, nienawidzę tego kraju, niby z jakiej paki renta wynosi 500 zł, skurwysyny jebane pierdolone a pensja1300 kurwa co to jest!!!! to się w pale nie mieści, tutaj problem tkwi wyłącznie w pieniądzach.

Gość Gbjma.
W sensie ze za duzo to 500?:o

Gość 347582
Za mało kurwa,jak mogłaś tak pomysleć że za dużo?

Gość 743897498
Jak autorka nie czuje potrzeby to ja bym na jej miejscu zyla wlasnym zyciem, nie przejmowala sie i nie wrkecala sobie, ze kiedys nagle poczuje niewoadomo jaka nieopanowana potrzebe. Bo kobiety sobie to wkrecaja. A co do malzensstwa- to dzieci raczej powoduja kryzys, wystarczy poczytac kafeterie...

Gość Gbjma.
Rozni sa ludzie niektorzy moga twierdzic za duzo bo niby za co?

Gość gość
Ja choruje na mel.as czyli genetyczne udary , co trzy miesiace karetksa mnie zabiera z nowym udarem , wolałabym rzs .

Gość gosc

Ja też jestem chora i nie zamierzam mieć dzieci .... mąż akceptuję ale smutno bez dziecka . Choruje na genetyczne udaru miałam.już 6 i są średnio Ci pół roku a mam 32 lata ... i tak sobie w ciazy mogę dostać udaru i nawet dziecka nie donosze . Choć mąż zaaakceotowal wiedział przed ślubem 

Gość gosc

Ja też jestem chora i nie zamierzam mieć dzieci .... mąż akceptuję ale smutno bez dziecka . Choruje na genetyczne udaru miałam.już 6 i są średnio Ci pół roku a mam 32 lata ... i tak sobie w ciazy mogę dostać udaru i nawet dziecka nie donosze . Choć mąż zaaakceotowal wiedział przed ślubem  to smutno