Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t768t687t687t678t78t676

Skad tyle chamstwa w duzych miastach???

Polecane posty

Bywam czesto w Warszawie, mieszkam we Wroclawiu, pracuje w Poznaniu. Takiego chamstwa i agresji nie bylo od lat. Czy to na ulicach czy gdziekolwiek indziej. Szczegolnie bryluja w tej kwestii faceci 20-40 lat

Gość jeśli można sie zapytać...
zważywszy ,że faceci to wieczne dzieci ten przedział świadczy o tym ,że chamswo powstalo wraz z upadkem PRLu:D

Gość o.n.a.19
chamstwo było jest i będzie, a odczuwalne jest to w duzych miastach bo jest i więcej społeczeństwa, i każdy jest odważniejszy, i kazdy czuje się wyższy, takie są moje przypuszczenia.. aczkolwiek, nie mogę powiedzieć tego o Szczecinie...:) szczecin to przyjemne miasteczko

podaj konkretne przyklady bo ja niczego takiego nie zauwazylam - a wrecz przeciwnie, wieksza kulture (przynajmniej na drogach wsrod kierowcow)

Podam może przykłady Ja: Przepraszam, która godzina? facet 22 z wyglądu: A huj ci w dupe Ja: Mógłby mi Pan otworzyć drzwi? facet35: spierdalaj Ja: Dziękuję bardzo facet 29: Nie ma za co dzifko itd, itp

Gość niezalogowana furgonetka
no chyba jaja robisz|?? ja mieszkałam w szczecinie teraz mieszkam we wrcołwaiu i nie spotkałam się z takim zachowaniem