Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruda Zardzewiała

Co sądzicie o Pannach z dzieckiem?

Polecane posty

Gość jeśli można sie zapytać...
bo?

Przyszeł do mnie do Recepcji taki 50-letni facet... Dawno nie bylo go w Pensjonacie... i nie wiedział, ze jestem w ciąży i jak zobaczył u mnie brzuszek (jestem w 6 m-cu) to myślałam, że zwariuje!!! a teraz przyszedl i zaczął pierdolić, ze jestem chora bo w jednym miejscu puchne.. że przecież istnieją zabezpieczenia!!! Stare kurwisko!!!!!!!! ale sie wydarłam na niego! powiedziałam, zeby się wynosił bo nie będę gadać z debilem ze średniowiecza! I niech patrzy na siebie! a to w sumie kumpel naszego Prezesa... :P Ale mam to w nosie! Twierdzi, ze kiedyś kobiety bardziej były ostrożne!!! No znawca jebany!!!!!

Gość jeśli można sie zapytać...
a o to chodzi :D nie przejmuj sie debilem. Panna z dzieckiem to nie wstyd , wstydzić sie powinni ONI .

Gość Panie Tasmanowa
Nie ma się co debilami przejmować.Tacy ludzie nie mają za grosz wczucia ani kultury.Co go obchodzi Twoje życie.Nie jego problem .Nudzi mu sie w życiu ,że cudzymi sprawami sie zajmuje?? bardzo dobrze mu powiedziałaś:) ja bym mu jeszcze tak nawtykała,żeby mu w pięty poszło:)Nie denerwuj sie bo malenstwo tez sie bedzie denerwowac:)

Ale wiesz co? On siedzi teraz z moim szefem i piwkuje (jak to w knajpie)... I przeżyć tego nie może! Mój szef już go słuchac nie może i jest wyraźnie zniesmaczony jego tekstami....

Gość Panie Tasmanowa
No jakos musisz przetrwac a najlepiej pokazac ,że w przeciwienstwie do niego mas zklase i umiesz sie zachowac;)sraj na niego:)

Przed chwilą koło nich przechodziłam... specjalnie się wypięłąm:P I podparłam w krzyżach:P:P Szef się zaśmiał... A ja z ogromną grzecznością powiedzialam: "Panie Stasiu, bardzo dziękuję za troskę. jeszcze nikt się o mnie tak nie troszczył jak Pan! Dziękuję. Podam Panu numer mojego konta, pewnie będzie Pan hojny, skoro tak bardzo przejął się Pan moim losem....." A mój szef podtrzymał żart i mówi: "Tak, tak, Staszek na pewno pomoże... bo on tego przezyc nie może!" :)

Gość Panie Tasmanowa
wes wes a zastanow sie dlaczego??bo własnie takie mendy chodzą po swiecie jak Ty Mięcho i dziecko zrobia a jak przyjdzie co do czego to są takimi tchórzami,że nogi za pas biorą!!

Gość moje zdanie jest takie
jesli jest to kobieta w zwiazku i oboje nie chca slubu to ok ich sprawa nie interesuje mnie to. Ale jesli wpadla i jest sama to uwazam, ze jest glupia:P Bez urazy, ale w dzisiejszych czasach mozna sie zabezpieczyc.

Gość Panie Tasmanowa
i brawo:) trzymaj tak dalej:)

Gość Panie Tasmanowa
idz człowieku stąd bo dychaczy nam tu nie trzeba .Psie niewierny(skoro sam sie tak nisko oceniasz i psem nazywasz) idz poszukaj włascicielki bo Chyba ze smyczy uciekles chyba ze cie sposciła na 5minut.

Gość fuckthesystem
nie przejmuj sie debilami! postaraj sie wyluzowac bo malenstwo to wszystko czuje... jestes samodzielna pracujesz i dbasz osiebie i dzieciatko a tego hu... nie powinno interesowac twoje zycie

Gość bdefwehjgfkewfva
tak to bywa ;/ facet zalał i sie zmył ;/ ja tam sie nikomu do zycia nie wpiepr_zam

Nie no aż tak źle ze mną nie jest:P Wiem kto jest ojcem dziecka :P:P Żyjemy razem, utrzymujemy razem mieszkanie i jest bardzo dobrze... O weselu myślimy... ale na myślach na razie stoi:P Bo dajcie spokój... robić wesele za 50 tysia! I co? Najedzą sie pójdą i jeszcze dupę obrobią, że sukienka taka, a żarcie takie.... Planujemy za rok, dwa zrobić alla angielskie wesele na świeżym powietrzu dla przyjaciół i najbliższej rodziny.... A nei dla cioci z Bendomina, którą ostatni raz widzialam na I Komunii Świętej...

Gość Panie Tasmanowa
fajnie życzę powodzenia;) a głupimy komentazami się nie przejmuj szkoda nerwów na debili:)

Gość do autorki !
wiesz, istnieje mozliwosc ze ten pan chcial cie zarwac a teraz go chuj strzelil :P

Zapewne Szanowny Pan Stasiu... te kilkadziesiąt lat temu zaciążył swoja kobitę (która miała 18-19 lat!) i od razu biegli do ślubnego kobierca!!!! BO CO LUDZIE POWIEDZĄ!!!!!!!!!!!!!!!

Gość incitatus
masz racje nie przejmuj sie ale niestety panna z dzieckiem nie kojarzy sie dobrze ale najbardziej chodzi o dziecko ktore z reguly ma przewaznie nie ciekawie jak nie ma ojca wykluczajac przypadki losowe

moje ma ojca! A to że nie mam obrączki na ręku to już moja sprawa... A tak poza tym... ślub jest wymysłem soborów! Bo w Biblii jest nawet taki cytat: "A Ja wam powiadam: Wcale nie przysięgajcie ani na niebo, bo jest tronem Bożym; ani na ziemię, bo jest podnóżkiem stóp Jego... Ani na swoją głowę nie przysięgaj, bo nie możesz nawet jednego włosa uczynić białym albo czarnym. Niech wasza mowa będzie: Tak, tak; nie, nie. A co nadto jest, od Złego pochodzi" (Mt 5, 33-37). Ślub jest wymyślony po to, aby Kościół miał nad nami kontrolę!!! Podobnie jak spowiedź powstał po to, by kler wiedział co się dzieje w parafii.... Jesteśmy z partnerem oboje wierzący,ale jesteśmy też antyklerykalistami!

Gość incitatus
ojca to ma kazde dziecko tylko chodzi o to ze sa takie kobiety a znam osobiscie ktore chca miec tylko dziecko a nic wspolnego z facetem i te dzieci mowiac delikatnie sa troche dziwne

No dokładnie! To jest bardzo krzywdzące dla takeigo dziecka... One sa takie zakompleksione, takie osowiałe... W wychowaniu dziacka muszą oczestniczyć oboje rodziców:)

Gość młoda i bestiaaa
a mie wkurzają wypociny kobiet, którym to udało się zrobić dziecko z porządnym mężczyzną i dba o nie , takie to moga się wymądrzać a gdyby taki je kopnął w dupsko miały by tak zwnago zonka 🖐️

No to juz są różne kwestie... Najlepiej, zeby dziecko miało i mamę i tatę... ale czasem lepiej, żeby jedno odeszło jeżeli jest nie warte uwagi (obojętnie czy to matka, czy to ojciec...) Przypadków jest tyle co związków.