Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elissss

pierwszy raz na snowbord pare pytani

Polecane posty

Gość elissss

a wiec czy trzeba miec swoje buty te tekie grube czy mozna je wypozyczyc razem z decha , nastepne nie mam spodni co mi radzicie czy zwyczajne grube sie spisza no chyba ze zanarzne ;D NO I NIE WIEM CZY SAMA SIE NAUCZE CZY WARTO ??

Gość elissss
NO NA PEWNO SIE PRZYDA

Gość elissss
HALLO

kup sobie ochraniacze bo jak glebniesz pare razy to nie wstaniesz... polecam motocyklowe knox ale to zalezy ile masz kasy... ja latam w pelnym protektorach... :D

Gość spodnie spodnie
spodnie ortalionowe ciensze, pod spod termoaktywne kalesonki , koszulka z dlugim rekawem termoaktywna,bluza i ciensza kurtka puchowa, czapa, rekawice , termoaktywne skarpety plus na to grubsze . i Jaaaaazda, aa ochraniacz na tylek i dobrze radze, mozna kupic specjalne:D jak sie uczylam to tylek mialam nie zle obity- siedziec nie moglam . Buty pewnie bedziesz mogla wypozyczyc z deska . Nie wiem dokladnie bo .. ja mialam swoj sprzet .

Gość Tereska.
Buty możesz wypożyczyć razem z deską . Co do spodni .. lepiej pożycz od jakiejś koleżanki .... Zamarzniesz w normalnych . Poza tym jeżeli będziesz się uczyć to ciągle na tyłku będziesz ....