Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnetaaaa

Uprzejmosc czy cos wiecej

Polecane posty

Gość Annnetaaaa

Hej, mam do was pytanie. Czy kobieta to czuje jak jakis facet sie nia interesuje? Bo ja zawsze mam z tym problemy. Poznalam w pracy kogos fajnego i ostatnio mam takie wrazenie, ze on sie mna interesuje. Poznaje to miedzy innymi po jego spojrzeniu, siadaniu bardzo blisko i pytaniu o sprawy prywatne. Niedawno zaproponowal mi nwet, ze wpadnie do mnie domu (zeby popracowac nad wspolnym projektem). Podobno akurat w ten dzien bedzie w miescie ;-) I tak sie zastanawiam, czy on jest zwyczajnie uprzejmy, taki typ gentelmana czy moze jednak jest cos wiecej...... Sorry za infantylne pytanie;-), ale naprawde bede wdzieczna za kazdy wpis.

Gość ksanaaaa
interesuje sie Tobą i Cie chce poderwac;p bo co do dobrych manier ma siadanie blisko kogos i zagadywanie ?? nic ;p po prostu sie chce zblizyc do Ciebie

Gość Annnetaaaa
no tez tak mi sie wydaje, ale z drugiej strony mysle sobie, ze on moze tak tylko po kolezensku

a ja sie zastanawiam czy moj przelozony po kolezenku prawi mi komplementy :O typu: taka ładna dziewczyna z ciebie, ale ty ladnie wygladasz o.O szoook

Gość Annnetaaaa
lily rose u jego ust tez juz padl taki podobny komplemen w stylu " ladnie pani dzis wyglada". Tak, tak my mowimy sobie na ty, bo on jest moim przelozonym, wiec dlatego dziwi mnie tez jego zachowanie

Gość Annnetaaaa
mialo byc nie mowimy sobie na ty, sorry za szybko pisze

ja mu mowie na ty :D mimo, ze jest w uj starszy :D w sumie jest fajny. moglby byc moim mezem :D ha przynajmniej mnie często chwali do kierownika ;P