Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robert111

jak jej dogodzić?

Polecane posty

Hej przejdę do sedna by się nie rozpisywać otóż: rozmawiam z kobietą i mówię jej że mam kłopot ale nie chce jej martwić bo to jest błahy kłopot a ona mi odpowiada iż miałem być szczery wobec niej i jeśli nie chcę to żebym nie mówił. opowiedziałem jej o nim i o tym że raczej z takich sytuacje staram się zaraz rozwiązywać na bieżąco że to jest mój sposób na pozbycie się tego kłopotu i tu ona powiedziała że ona ma kłopot z tym że cierpi na nieuleczalną chorobę i że nie mogę temu w żaden sposób zaradzić że to jest jej problem. powiedzcie co zrobiłem nie tak ? tłumaczę jej że chodzi mi o takie kłopoty i problemy które można rozwiązać na bieżąco a jej choroba jest problemem z którym do końca życia będzie się zmagać ona czy też razem będziemy sie zmagać o ile będziemy razem bo w tej chwili to chyba jesteśmy na takiej sytuacji w której nie możemy być razem. Co powiedziałem nie tak ??? po tej rozmowie powiedziała że musi kończyć i rozłączyła się teraz paraliżuje mnie strach czy zadzwoni jeszcze ???

Gość FVFJKH VXJSDJSJUANAH
cwelu postaw kropki i przecinki wyszedl jeden wielki belkot :D ja pierd.