Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yy..yy

Czy on naprawdę ją kocha

Polecane posty

Gość Yy..yy

Jestem z chłopakiem już 3 lata lecz on prawdopodobnie kocha jeszcze swoją była zaczęło się tak mój chlopak chodzil ze swoją była prawie 6 lat on dla niej zrobił by dosłownie wszystko był taki w niej zakochany nic się dla niego nie liczyło tylko ona po 4 latach ona zaczela go zdradzać z innym on się o tym dowiedzial zerwal z nia i wyjechal za granicę ona zaczela go przepraszać i twierdzić Zeby dał jej 2 szansę on naiwny zasldpiony miłością do niej zrobił i byli dalej ze sobą po roku ona nadal go oklamywala i go zdradzala a on jej wybaczal pewnego dnia nie wytrzymał i zerwal z nia na powaznie po pół roku przerwy z nia on zaczal chodzic ze mna ale mna nadal do niego od czasu do czasu pisala i prosiła minęły 3 lata od kiedy jesteśmy razem i coś mnie wzięło Zeby napisać do niego z innego nr tel i podałam się jako jego była i zaczęłam temat ich związku zadawałam mu mnóstwo pytań aż w końcu zapytałam go czy mi wybaczy i czy moglibyśmy zacząć od nowa on odpisał że wybaczyl ale ona by musiala wyciagnac z jego serca sztylet który mu Wbila ale trzeba bardzo dużo staran chociaż nie gwarantuje niczego czyli stwierdził że była by możliwość po tym wszystkim zaczęłam się zastanawiać nad naszym związkiem zapytałam go czy by mnie zostawil dla niej bo się dowiedziałam że niby z nia pisal o tym on pow. to co napisał ale twierdził że by mnie nie zostawil bo mnie kocha gdy się zapytałam to czemu napisales jej że była by taka możliwość powiedział mi że nie wiadomo jak będzie kiedyś już naprawdę nie wiem co mam o tym myśleć nie wiem co z nami będzie bo tak naprawdę on ją w glebi serca kocha bo ona była wszystkim dla niego tylko boi się do tego przyznac

Gość <yy..yy>.
Ej no powiedzcie czy mam go pierdolnac w łeb Zeby go oświecilo