Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---------.

Do zdeklarowanego geja z kafeterii

Polecane posty

Gość bieżnia
czyli dla ciebie gej - to człowiek który dokonał swojego wyboru nieśiadomie ?

Gość ytyt v
Uważaj żeby ci twój chłoptaś nie zapłodnił sraki rozjebanej

Gość ---------.
bieżnia czyli dla ciebie gej - to człowiek który dokonał swojego wyboru nieśiadomie ? Chciałem im uświadomić prawdę o ich chorobie. Aktywiści tego nie zrobią.

Gość chce bez orzekania
aktywisci moga spokojnie 'uswiadamiac o chorobie heteroseksualistow' :)

Gość bieżnia
ale ja ciebie pytam - co z tymi , którzy już wybrali ?

Gość bardzo słabo myśląca
"bieżnia "Nigdy nie widziałem zdrowego i szczęśliwego homoseksualisty". Jego pacjenci narzekali najczęściej na samotność, brak ustabilizowania w kontaktach oraz depresje. czyli ,jeśli cierpisz na wyżej wymienione przypadłoscie to jesteś gejem ? co za durne argumenty . " żeby wyciągnąc taki wniosek jak wyżej :O jeżeli a to b to wcale nie znaczy, że jeżeli b to a :O 🖐️

Moim zdaniem każdy może żyć tak jak uważa za słuszne jeśli nie robi nikomu krzywdy swoim zachowaniem.Wolałabym osobiście by wychowywały mnie dwie kochające mamy czy dwóch tatusiów niz heteroseksualna patologiczna rodzina pijaków znęcającymi sie nad dziećmi. Jeśli uważalibyśmy homoseksualizm za chorobę to dlaczego nie tępimy ludzi niepełnosprawnych czy chorych np. na serce czy żołądek?

Gość bardzo słabo myśląca
"ktywisci moga spokojnie 'uswiadamiac o chorobie heteroseksualistow' " nie mogą bo heteroseksualizm jest biologicznie pożądany i bez niego byśmy wymarli gdy tylko pojawiły się płcie. Homoseksualizm jest bezwartościowy rozrodczo... czyli biologicznie.

Gość ---------.
Jeśli uważalibyśmy homoseksualizm za chorobę to dlaczego nie tępimy ludzi niepełnosprawnych czy chorych np. na serce czy żołądek? A dlaczego mamy tępić ludzi chorych? ? Każdy z nas przecież na coś chorował.

Gość bieżnia
Homoseksualizm jest bezwartościowy rozrodczo... czyli biologicznie. czyli powinniśmy wycinać kobietom łechtaczki - bo one rozrodczo czyli biologicznie do niczego nie sa przydatne .

Gość ---------.
bieżnia Homoseksualizm jest bezwartościowy rozrodczo... czyli biologicznie. czyli powinniśmy wycinać kobietom łechtaczki - bo one rozrodczo czyli biologicznie do niczego nie sa przydatne . Niczego nie rozumiesz

Gość bieżnia
nie - to ty nie masz argumentu .

Gość wyglada strasznie
jakby nami kierowalo cokolwiek co ma na wzgledzie nasze zachowanie, to nie wybijalibysmy innych zwierzat, nie niszczyli klimatu ani nie prowadzili wojen :O tylko glupi czlowiek moze sobie tak wybiorczo myslec, hetero -dla przedluzenia gatunku, ale juz zniszczenie lancucha pokarmowego i wyebanie planety nie wazne :O

Gość ---------.
"bieżnia nie - to ty nie masz argumentu ." " bieżnia "Nigdy nie widziałem zdrowego i szczęśliwego homoseksualisty". Jego pacjenci narzekali najczęściej na samotność, brak ustabilizowania w kontaktach oraz depresje. czyli ,jeśli cierpisz na wyżej wymienione przypadłoscie to jesteś gejem ? co za durne argumenty " "bieżnia może i jestem słabomyślaca - ale za to SAMODZIELNIE - w przeciwieństwie do ciebie "

Gość bieżnia
pieknie - teraz już wszyscy wiemy ,ze potrafisz wklejać cytaty :)) no . ale chyba nie otym jest ten temat :))

Gość ---------.
Łechtaczka jest częścią kobiecego ciała, potrzebną, przekazywaną genetycznie z pokolenia na pokolenie. Homoseksualizm nie-zobacz cytaty. "bieżnia może i jestem słabomyślaca - ale za to SAMODZIELNIE - w przeciwieństwie do ciebie " Jak jesteś słabomyśląca to tego nie zauważyłaś :O

Gość bieżnia
to to objasnij mnie - jaka rolę pełni łechtaczka ? czemu służy z punktu widzenia rozrodczo - biologicznego ? zanim zaczniesz przkopywać google - niczemu nie słuzy . Jest prezentem dla kobiet , służy tylko przyjemności .Nie ma znaczenia w reprodukcji , bo zapłodnienie moze nastąpić czy kobieta ma orgazm czy nie . A skoro nasze narżady moga słuzyć tylko przyjemności - to skad pomysł ,że wszystko ma służyć prokreacji - czyli tylko zwiazki hetero sa " poprawne " ?

Gość ---------.
Związki hetero, łechtaczka są determinowane genetycznie, homoseksualizm nie jest determinowany genetycznie. Gdyby był i miał swoją funkcję, był by normalny.

Gość ---------.
i nie porównuj czegoś wrodzonego, determinowanego genetycznie z czymś nabytym.

Gość kafeteriusze
Jak to łechtaczki są rozrodczo nie przydatne? Myślcie trochę głębiej dziewuchy.....a więc tak: dzięki łechtaczce masz większą przyjemność z seksu------>dzięki większej przyjemnosci z seksu częściej go uprawiasz---------->częściej go uprawiasz, zwiększasz szanse zapłodnienia

Gość ---------.
Ale bieżnia nie myśli.Sama tak pisała

Gość bieżnia
jak na razie - z tego co mi wiadomo - nie udowodniono że homoseksualizm ma podłoże genetyczne - ale też nie ma pewności ,ze że nie ma .

Gość ---------.
Jest taka pewność."Najbardziej znane są obserwacje profesora J. D. Rainera, analizującego przypadki bliźniąt jednojajowych, z których jedno okazywało się hetero-, a drugie homoseksualistą." "Z wieloma homoseksualistami jako swoimi pacjentami stykał się już Zygmunt Freud. Analizując ich fantazje oraz sny, zawsze pod powierzchnią wykrywał ślady normalnego, głęboko ukrytego usposobienia heteroseksualnego." Geje tak naprawdę są heteroseksualni, ich homoseksualizm jest uzależnienie. Uzależnić można się od wszystkiego, świadomie i nie świadomie.

Gość kafeteriusze
Dzięki łechtaczce masz też głębszy orgazm, a dzięki temu nasienie jest lepiej wchłaniane do jajowodów, a to zwiększa szanse na zapłodnienie

Gość ---------.
homoseksualizm=uzależnienie podobne do alkoholizmu

Gość grażżżża
O ludzie, co to za ciemnogród :O Czytał tu ktoś o badaniem nad budową mózgu? Czy tylko nauczylo się cytować jakichś niemieckich kryptogejów? Naukowcy dowiedli, że mózg homoseksualnego mężczyzny jest bardzo podobnie zbudowany, jak mózg heteroseksualnej kobiety. U lesbijek jest tak samo, mają mózgi zbudowane podobnie, jak mózgi hetero facetów. Więc można sądzić, że za homoseksualizm i transseksualizm odpowiadają zaburzenia hormonalne podczas ciąży. Ja nie wiem, tutaj biologii niektóre osoby nie miały czy co? Jak czytam takie głupoty, to mi się pani od religii z gimnazjum przypomina (bardzo chciała leczyc homoseksualistów)

Gość grażżżża
o badaniach*

Gość ---------.
"Więc można sądzić, że za homoseksualizm i transseksualizm odpowiadają zaburzenia hormonalne podczas ciąży." Zaburzenia = choroba hormonalna

Gość kafeteriusze
Mówi się że homoseksualiści nikomu nie robią krzywdy tak jakby byli samotnymi monadami a tak nie jest Sama wizja homoseksualizmu jako normy może prowadzić młodych ludzi nieukształtowanych, nie rozwiniętych psychoseksualnie w kierunku takich zachowań. Jak to norma a nie patologia to małe chłopaczki mogą się zabawiać w "dwóch doktorów" i tak już im może zostać. I tak normalni ludzie mogą zostać skrzywdzeni przez społeczeństwo które uznaje patologię za normę