Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---------.

Do zdeklarowanego geja z kafeterii

Polecane posty

Gość ---------.
"Z wieloma homoseksualistami jako swoimi pacjentami stykał się już Zygmunt Freud. Analizując ich fantazje oraz sny, zawsze pod powierzchnią wykrywał ślady normalnego, głęboko ukrytego usposobienia heteroseksualnego." Geje tak naprawdę są heteroseksualni, uzależnionymi nieświadomie od homoseksualizmu. Ich wewnętrzne najgłębsze "ja" krzyczy, że jest heteroseksualne, ale homoseksualne uzależnienie ciągnie ich w stronę homoseksualizmu. Uzależnić można się od wszystkiego, świadomie i nie świadomie.

Gość ---------.
homoseksualizm=uzależnienie podobne do alkoholizmu

Gość ---------.
Zwykli chorzy ludzie są okłamywani przez aktywistów gejowskich i nie znają prawdy o swojej chorobie.

halo slepy jestes???? zostalo udiowodnione ze zmiany zachodza juz w czasie ciazy,!! wiec homoseks nie jest uwarunkowany psychologicznie. poza tym, nadal nie rozumiem dlaczego ty chcesz zmieniac zycie komus kto to zycie kocha, nie znam ani jednego nieszceslwiego geja, wrecz przeciwnie, a kolejna kwestia jest taka ze z jakiej racji roszcysz sobie prawo do wpierdalania sie w czujes zycie?

Gość ---------.
"Więc można sądzić, że za homoseksualizm i transseksualizm odpowiadają zaburzenia hormonalne podczas ciąży." Zaburzenia = choroba hormonalna

Gość ---------.
"Germaine Geer nie znam ani jednego nieszceslwiego geja, wrecz przeciwnie," "Co ciekawe, od problemów tych nie ucieka holenderska prasa gejowska. W krajach, w których homoseksualiści walczą o prawa społeczne, przedstawiają oni swój ruch niemal wyłącznie w różowych barwach. " Jesteś aktywistą

jezeli dla ciebie choroba jest synonimem slowa zaburzenie to dziekuje za rozmowe. naucz sie najpierw jezyka polskiego a potem zabieraj sie za dyskusje.

Gość Srajczyk
Do cioty co zaczela ten topic. Homoseksualizm kiedyś był traktowany jako choroba psychiczna ale od wielu lat juz nie jest. Nie znajdziesz tego w DSM ani w ICD baranie bo homoseksualizm jest czyms normalnym. Tak jak homoseksualizm u zwierząt. A ludzie są zwierzętami więc cymbale jaki wniosek? Jeszcze jedno, z seksuologii i badań wynika, że człowiek rodzi się biseksualny a w okresie dojrzewania krystalizuje się jego tożsamość seksualna no i co bałwanie teraz wymyślisz?

hehe:) co jak tam poszukiwania synonimow??? nie mozesz znalezc/? oj biedaczek, nie trzeba bylo sie sie tak rzucac z tym stwerdzeniem ze zaburzenie to choroba jak nie posiadasz wiedzy. com mi teraz powiesz? powiesz cos jeszcze?

Gość gsfsdffs
Do cioty co zaczela ten topic. Homoseksualizm kiedyś był traktowany jako choroba psychiczna ale od wielu lat juz nie jest. Nie znajdziesz tego w DSM ani w ICD baranie bo homoseksualizm jest czyms normalnym. Tak jak homoseksualizm u zwierząt. A ludzie są zwierzętami więc cymbale jaki wniosek ? Jeszcze jedno, z seksuologii i badań wynika, że człowiek rodzi się biseksualny a w okresie dojrzewania krystalizuje się jego tożsamość seksualna no i co bałwanie teraz wymyślisz? SRAMCIUM- TAMCIUM, CIUMCIUM_RUMCIUM

Gość ---------.
Srajczyk APA zbyt pochopnie wykreśliła tą chorobę z DSM " Przypomnijmy, że kiedy w 1973 roku Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne usunęło hasło "homoseksualizm" z "Podręcznika zaburzeń psychicznych", za decyzją tą opowiedziało się 58 proc. członków tej instytucji. Jednym z największych zwolenników wykreślenia homoseksualizmu z rejestru zaburzeń był wówczas doktor, dziś zaś profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odżegnał się on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdził, że oświadczenie ATP było zbyt pochopne i nie poprzedzone należytymi badaniami. On sam głosował wówczas za zmianą definicji homoseksualizmu, chociaż nie zajmował się tym problemem. Później rozpoczął jednak zaawansowane badania nad homoseksualizmem, co doprowadziło go do rewizji poprzedniego stanowiska i do stwierdzenia, że homoseksualizm jest zaburzeniem seksualnym i można go wyleczyć." "Bardzo wielu psychologów, psychiatrów i psychoterapeutów nadal uważa zresztą homoseksualizm za zaburzenie orientacji seksualnej. Można wśród nich znaleźć m. in. takie postaci, jak wspominany już van den Aardweg z Holandii, Christa Meves z Niemiec, Abram Kardiner, Richard Cohen oraz Joseph Nicolusi z USA czy Jost Kiser ze Szwajcarii i wielu innych."

Gość gsfsdffs
Jak łepetyno umiesz myśleć przeczytaj sobie artykuł w newsweeku o homoseksualiźmie wśród zwierząt, (nie czytać tylko myśleć), ewidentnie z niego wynika że jest to pseudohomoseksualizm uprawiany jako strategia rozrodcza chyba że wy też to traktujecie jako strategię rozrodczą, nie wiem może głupi jestem a tam jest jakies podwójne dno w waszych zachowaniach A co do tego arbitralnego wykazu chorób i nie chorób to mi sie nie chce nawet ustosunkowywać

Co to za durne cytaty?Wolisz babki to sie nimi zajmij zamiast probowac komus zmieniac zycie. Zdeklarowany gej woli facetow i ma Twoje wywody w dupie, i slusznie. Z.G- chcialabym byc Twoim facetem;)))

Gość ---------.
Homoseksualizm u zwierząt jest chorobą i wnioski o biseksualności człowieka są przestarzałe. Srajczyk to ciebie twój chłopak ładuje w dupe - jesteś ciotą

Gość ---------.
"Jak łepetyno umiesz myśleć przeczytaj sobie artykuł w newsweeku o homoseksualiźmie wśród zwierząt, (nie czytać tylko myśleć), ewidentnie z niego wynika że jest to pseudohomoseksualizm uprawiany jako strategia rozrodcza chyba że wy też to traktujecie jako strategię rozrodczą, nie wiem może głupi jestem a tam jest jakies podwójne dno w waszych zachowaniach A co do tego arbitralnego wykazu chorób i nie chorób to mi sie nie chce nawet ustosunkowywać" Chociaż trochę prawdy w tych gazetach :D

Gość ---------.
CHCIAŁEM ODKŁAMAĆ PRAWDĘ. Wasze życie prywatne, nie pokazywane na paradach mnie nie obchodzi. Nie zmuszam chorych do leczenia.

Gość ---------.
A co wy się tak pienicie, że homoseksualizm jest chorobą ? Wrzody żołądka też są no i co z tego ? Waszą prywatną sprawą jest, jeśli chcecie, leczenie się.

Gość hoooooollaaaaaaaaaaaaaaaa
co wy pierdolicie, że homoseksualizm to choroba? A co z transseksualizmem??? To też choroba, bo raczej tak mi się nie wydaje

Gość co wy pierniczycie
niech każdy decyduje za siebie czy chce się leczyć. transseksualizm jest chorobą.