Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sargatowa

Czy to moja wina, czy jego>>>???

Polecane posty

Gość Sargatowa

No bo się dzis pokłóciliśmy o coś co było dawno temu. 2 lata temu mielismy bardzo poważną kłótnie, na imprezie rodzinnej z jego strony, jego kuzyn poniżył mnie, a on nie stanął w mojej obronie, więc broniłam się sama tzn kuzyn na osobności dostał pare ostrych jobów i mój facet też. zerwałam z nim po tym, ale on tak długo mnie błagał że mu w kncu wybaczyłam, przyjezdzał z kwiatami, klękał przede mną, mówił ze jest głupi że nie wie jak mógł tak postapic itp kajał się strasznie, więc wybaczyłam. teraz po 2 latach. znowu zaczeliśmy ten temat i ja powiedziałam że zachował się wtedy jak cham, a on do mnie że to była tez moja wina bo strasznie ich wtedy wyzwałam po tej sytuacji i ze mam nie wyciągac starych brudów i on wogole nie będzie ze mna o tym rozmawiał. wyszła kłótnia i nie odzywamy się do siebie. kto ma racje?

Gość rtgetewtwe
a o co poszlo wtedy? oglnie twoja bo nie powinnas wyciagac starych brudow skoro sprawa byla zakonczona. on przeprsil a ty wybaczylas. no ale skoro wtedy powiedzial ze zrobil blad ze nie stanal po twoeje stronie to powinien teraz miec takie samo zdanie. powinien stawac w twojej obronie. nie wiem jednak co powiedzialas i jak bardzo zwyzywalas i o co poszlo. nie powinnas wyciagac starych brudow choc to nie latwe i sam czasem tak robie.

Gość tak to jest nie ma lata tylko
Nie powinnas wyciagac takich starych brudów ! Tylko zapomniec o tamtej sprawie.

tak jak już ktoś tutaj napisał wybaczyłaś wiec powinnaś już zapomnieć....

Gość tutek-srutek
pamietliwa hetera z Ciebie Oj, biedny Ci on, po co przepraszal...?

Gość Sargatowa
No własnie najbardziej wkurzylo mnie to że teraz powiedział ze to była tez moja wina, a wtedy tak się kajał i przepraszał bral wszystko na siebie mówił ze jest idiota i blagał o wybaczenie. czyli wychodzi ze to bylo kłamstwo

po co stare klotnie przypominasz? zreszta swoja droga ja tez tak robie:o moj facet wtedy tylko mowi - aga, za dobrze bylo, za wesolo i musisz wawanture zrobic bo za dobrze bylo:P nie ma sensu wyciaganie takiego czegos, zapomnialas i wybaczylas to zamkniety rozdzial

Gość tutek-srutek
przeprosil Cie za tamto? przeprosil. Teraz to jest Twoja wina, bo wyciagasz to, wiec odgryzl Ci sie tym, ze ich zwyzywalas po fakcie. 1:1 czyli remis dla obojga

Gość za_darmoche
JA PO TAKIM CZYMS BYM CIE ZOSTAWIL;WYCIAGASZ BRUDY; KLOTLIWA MALPA JESTES; MAM NADZIEJE ZE TWJ FACET CIE ZOSTAWI; BO WIDAC ZE BEDZIE MAIAL STRESOWE ZYCIE Z TOBOM; twoja wina ty zrobilas ta klotnie po latach, co wspominasz stre smieci, stuknij sie w glowe, i przepros faceta ,jak sie jeszcze nie obrazil na dobre na ciebie, tania laska jestes!!!!

Gość Sargatowa
nie zerwie ze mną na pewno to wiem na 100%