Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaśQa =)

zerwanie...

Polecane posty

Hej. bylam z chlopakiem dwa lata. po pewnym czasie napisal ktos do mnie na gg ze on mnie zdradza , i ze chodzi na fronty itd, i oczywiscie ja uwierzylam tej osobie i dlatego zerwalam.... ale tlumaczyl mi ze to nie prawda , a ja oczywiscie nei chciala go sluchac i w koncu sie wkurzyl i znalazl inna dziewczyne. Oczywiscie przeprosilam go ale mowil ze juz mnie nie kocha , ze kocha tamta. Czy to mozliwe ze po dwoch latach tak szybko przestal kochac... ? Co wy o tym myslicie. ?

Hm ciężko stwierdzić.. ale zdrady nigdy się nie wyklucza.. niestety. Ktoś napisał.. - to albo ktoś kto nie potrafi trzymać języka za zębami i bardzo mu zależy żeby prawda wyszła na jaw.. ludzie lubią przynosić hiobowe wieści jeśli nie mają swojego życia.. albo jakaś dziewczyna która chciała Ci go odbić albo zepsuć Twój związek.. zaczęła od takiej wiadomości by zasiać intrygę i potem tylko urosło co urosło.. Ale fakt faktem jemu na Tobie wystarczająco nie zależało.. i bardzo prawdopodobne, że rzeczywiście zdradził.. uwierzył, że Ty masz wiarygodne informacje i dał sobie spokój.