Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estcequeee

czy warto być z takim facetem? :o

Polecane posty

Gość estcequeee

Nie ma czułości:o; Beznadziejne niespodzianki argument, że ich nienawidzę nie dociera... :o; OLEWANIE!;:o WYŚMIEWANIE!; Liczenie się bardziej ze zdaniem innych:o; Nie branie mojej osoby pod uwagę:o; Robienie wszystkiego po swojemu lub po „maminemu:o; KŁAMSTWA!:o; Nie zaskakuje mnie:o; Zyyebaneee zaręczyny:o; Kasa na pierwszym miejscu:o; Ciągłe robienie mi na złość - nie liczenie się z moją osobą :o; ZYYEEEB*NA RODZINA:o ; Brak kwiatów :o; Brak komplementów:o ; SKNERA :o! Monotonia:o; Brak inicjatywy:o; Brak wspólnego spędzania czasu, wspólnych zajęć, po raz kolejny zero inicjatywy:o; Zero zaangażowania :o; Inne są ode mnie ważniejsze:o jakieś przyjaciółeczki itd. :o; Szybko-dystansowiec:o; Nudny, często nieudany seks:o; Wszystko przychodzi trudniej :o; Maminsynek:o; Tchórz:o; W napadach złości wyzywa mnie od najgorszych :o;

To chyba pytanie retoryczne :O ? Spójrz jeszcze raz na to, co napisałaś i ... teraz już z pewnością znasz odpowiedź.

Gość estcequeee
wypisałam to wszystko, aby łatwiej było mi z nim zerwać, a wcale nie jest łatwiej... chociaż chyba chce tego... mam z nim o tym pogadać? to coś zmieni?

Gość a gdzie foto
ahahhaahhahahhahahhahhhhhhhh

Gość estcequeee
nie...rak

Powiedz mu to wszystko co napisałaś tylko w wielkim skrócie. Dłużej tego ciągnąć nie ma sensu.

Gość estcequeee
dzięki...

skoro rak to chyba przesadziłaś z tą kasą... Materialiści to byki, ale fakt rak też cię raczej niczym nie zaskoczy. To słabi ludzie bez charakteru. Nieustannie próbują przypodobać się innym. Trudno tu będzie o stabilizację i o uczucia, za to pewnie jest domatorem, rodzina na 1 miejscu, nawet jak zdradza to żony nie zostawi. Ale z tego co napisałaś to ja wolałabym być sama.

Gość galerianka Vikiii
kolejna kretynka haha rozpierdrdala mnie to forum:D:D:D