Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek449

moja dziewczyna nie jest dziewicą

Polecane posty

Gość kubek449
Być może że przesadzam o tym też tak myśle pod takim kątem

Gość kubek449
ech może i masz racje klauram

Gość Milutki_
krolewna - jako kobieta nie zrozumiesz tego

Gość ma - dziunia
ja mam podobny problem. tylko to wygląda troche inaczej... moj chlopak mial 7 dziewwczyn przedemnąz ktorymi spal a ja jednego chlopaka-czego żałuję do dzis bo wciąż myśle ze mój pierwszy raz powinien byc z moim obecnym chlopakiem.. i tez czasami o tym myślę o tych jego 'dziewczynach, tez mi sie czasem robi przykro... ae nie zamienila bym go na nikogo innego, bo on jest największą miłością mojego życia

Gość klauram
Milutki_ spróbuj mi to wytłumaczyć może mój ograniczony kobiecy móżdżek jakimś cudem to pojmie. Przyjmę to na klatę dawaj!

Gość Milutki_
to jest rodzaj zawodu że ona się oddała komuś innemu poczucie że się coś przegrało i się nie przeżyje tego z nią co przeżyła z tym pierwszym zresztą to raczej dotyczy sfery uczuć więc nie da sie tego wytłumaczyć racjonalnie

Chcielibyscie kochac sie z dziewczynami,a jednoczesnie marzycie o dziewicach.....tak sie nie da.Dziewczyna,ktora spala wczesniej ,nie znaczy ze jest dzi....a. Poza tym miejcie szacunek dla kobiet nawet tych NIEDZIEWIC

Gość nie mow!
Do autora! jestes hipokryta! Ty prawiczkiem nie jestes, ale ona dziewica mabyc. Skoro kochasz ja tak bardzo jak twierdzisz to to nie powinno miec dla ciebie zadnego znaczenia. Zastanow sie chlopcze nad soba!

Gość kubek449
No w sumie tak bi niby skąd mogła wiedzieć że ten z którym to robiła to nie ten jedyny...

Gość Milutki_
ja tam rozumiem autora i zastanawianie się nic nie da, bo nie można poprzez racjonalne myślenie zmienić określonej emocji i tak bedzie to czuł, że przegrał

Gość klauram
Milutki_ ja zawsze wiedziałam ,ze wy macie najebane z ta wieczna rywalizacja o nie wiadomo co ale ,ze aż tak ? widać ,ze masz średniowieczne pojęcie o życiu.

Gość Milutki_
dziwne zeby był ten jedyny jak miala z 15-16 lat no na pewno, myślał o małżenstwie :o

Gość kubek449
Jest jeszcze jedna bardziej przykra sprawa... Gdy straciła dziewictwo to padła ofiarą gwałtu

Gość Milutki_
klauram - to nie kwestia podejścia bo i tak będzie to samo czuł tej emocji się nie zmieni

Gość kubek449
A skąd milutki ty możesz wiedzieć za miała 15 lat? z gwiazd to wyczytałeś?

Az ciarki przeszly mi po plecach,ze Twoja dziewczyna padla ofiara gwaltu.Nie patrz opinie chloptasi,kieruj sie sercem.ONA CIEBIE KOCHA I TY JA!

Gość bububa
kubek ileś tam - a ile ty masz lat 17:)?? taka podwójna moralność z Ciebie wychodzi - Ty mogłeś ale ona nie i teraz pretensje... uwolnij ją od siebie bo jak teraz masz taki problem to później będzie jeszcze gorzej i przy każdej większej kłótni będziesz to wywlekał życzę powodzenia w szukaniu dziewicy - za parę lat napiszesz że jesteś singlem i źle Ci w życiu:) ps. następnej, którą poznasz daj do wypełnienia ankietę: pytanie 1: dziewica - zaznacz TAK lub NIE :)

Gość Milutki_
skoro to był gwałt to jest inaczej niż myślalem, sorki

Gość bububa
a wogóle to koleś ładnie wkręca

Gość nie mow!
Jeśli to był gwałt to tym bardziej uważam, że jesteś normalnym debilem i tyle! Cos starciles, ze to nie z toba tak? To ty chciales byc jej gwalcicielem? No na to wychodzi! Wez ja zostaw, bo jej spieprzysz zycie! biedna dziewczyna....

Gość kubek449
Gwałt był za pierwszym razem a za drugim juz nie bo z innym facetem

Gość nie mow!
eee nie to jest jakies słabe prowo. nie ma aż tak głupich ludzi. po prostu nie istnieją nie odpisujcie mu, nie karmcie trolla!

Nie _mow...napisal prawde,jesli jest problem-zostaw. Wiesz co? Co bylo wczoraj ,niczego sie nie zmieni,koncentruj sie nad terazniejszoscia,nie spalaj sie nad tym co wydarzylo sie wczoraj...to nic nie zmieni!!!

Gość kubek449
Chyba tak jest jak mówisz krolewnazdrewna jutro musze pojechać ją przeprosić i zmienić nastawienie albo odwrotnie

Znam wiele osob ,ktore spieprzyly swoja przyszlosc koncentrujac sie nad przeszloscia.Wracajac ciagle do tego samego co wydarzylo sie lata temu,nie masz sily isc do przodu.Pokaz mi jedna osobe,ktora nie zaluje czegos w swoim zyciu...?NIE MA!Pokaz mi ideal?NIE MA!Jestesmy tylko ludzi i dlatego popelniamy bledy,ale to nie znaczy,ze mamy cierpiec cale zycie za wczoraj.Chlopie brni do przodu i nie szukaj wczoraj.

Gość Milutki_
a czyj to był błąd, chyba nie jego

Gość kubek449
Wykorzystam twój tekst do sprawienia jej przyjemności :-)