Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczkurek

mam depresję i ciągle kłócę się z facetem

Polecane posty

Gość paczkurek

nie umiem się z nim dogadać, mogę tłumaczyć.. i nic. czasem rozumie, czasem nie i się przez to kłócimy. mam już dość. nie wiem co robić.

Gość paczkurek
miał ktoś może podobną sytuację?

Tak tak miałem coś takiego i kiedyś coś we mnie pękło i to był koniec :("("("(("("("(:(:::(:(:(:(

Gość paczkurek
Robert111 mógłbyś coś więcej napisać na ten temat?

Gość gdyby to faktycznie była
depresja, to nie odzywałabyś się do nikogo, tylko w kółko ryczała i spała. Ty masz wścieklicę a nie depresję :)

Gość paczkurek
ty faktycznie chyba nie masz pojęcia co to jest depresja.

Gość ty po prostu chcesz żeby facet
słuchał się we wszystkim i żeby było tak, jak ty chcesz i stąd twoja złość. Z depresją nie ma ona nic wspólnego. Raczej z rozkapryszeniem małej dziewczynki :) Udany związek to jeden wielki kompromis. I póki tego nie zrozumiesz to zawsze będziesz się wściekać :)

Gość paczkurek
ty chyba nie wiesz o czym jest ten temat.

Gość paczkurek
problemy ze zrozumieniem tekstu masz. nic nie wiesz, to nie wyciągaj takich wniosków.

Gość hahaha - wyglada na to że ty
z nikim dogadać się nie potrafisz :) Nie tylko z facetem :) I nadal wiesz lepiej niż cała reszta :):):)

Gość paczkurek
dobra, to był błąd że tu napisałam. jacy ludzie potrafią być straszni.. cześć.

Widzisz u mnie zaczynało się to całkiem niewinnie :( drobne wymiany poglądów i lekkie kłótnie lecz z biegiem czasu było co raz gorzej :( choc próbowałem kompromisów i nawet unikałem kłótni lecz to przeobraziło sie w brak szacunku:((:(:(:(:( potem brak zaufania i tak to wszystko umarło :(rozstanie było dobijające lecz po jakimś czasie poznałem kobietę z którą wiąże wielkie nadzieję, i powiem Ci szczerze iż jeszcze się nie kłóciliśmy bo rozróżniamy pojęcie problemu i razem mu potrafimy zaradzić :) więc usiądz pogadaj ze swym ukochanym i powiedz mu że to cię męczy, że by poszukać wyjścia z tego impasu :) Warto warto bo kłótnie nie prowadzą do niczego dobrego :( szukajcie kompromisu zrozumienia sie :) a w ostateczności to jedno z was powinno ustąpić :) o ile na prawdę się kochacie to wierz mi tak musi być :) któreś z was musi ustąpić kłótniom i zachować zimną krew:) Innymi słowy zostanie wam tylko się rozstać :(:(:(:(:

Gość paczkurek
dzięki Robert111 że napisałeś, u mnie jest tak, że w innych sprawach się super dogadujemy. Ale w tej jednej nie. u mnie problem jest taki, że czasem mam takie stany, że najchętniej bym zniknęła, a czasem jest lepiej, i ja chcę radzić sobie z tym sama, a on jest uparty, bardzo uparty i twierdzi że mnie rozumie, ale mnie atakuje zaraz potem, i przez to czuję się gorzej i się kłócimy :( dlatego nie wiem co robić.. rozmawaliśmy nie raz, ale ciągle jest to samo :(

Widac ciężko mu zrozumieć naturę kobiety :( przykre może musi dorosnąć do takich sytuacji?:( Zapytaj go o rozstanie żeby dał ci trochę czasu na odpoczynek? i już będziesz wiedzieć wtedy wszystko :) weź swe życie w swe ręce jeśli on nie potrafi Cię teraz zrozumieć to może tak nigdy nie być :( a później może byc jeszcze gorzej musi zrozumieć wiele istotnych spraw tylko wtedy będziesz zadowolona i szczęśliwa

Gość paczkurek
rozstanie..dla niego nie wchodzi w grę, ja sobie też nie wyobrażam teraz życia bez niego. hm.. spróbuje z nim jeszcze raz porozmawiać. na spokojnie.