Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo se tak rozkiniam no

Po jakim czasie decydujecie się na spotkanie, gdy poznajecie kogoś w necie?

Polecane posty

Pytanie oczywiście skierowane jest do dziewczyn, którym zdarzyło się poznać kogoś przez internet - czy to na czacie, forum, gadu czy innym portalu. Jak długo średnio rozmawiacie z kimś przez internet, zanim zdecydujecie się zobaczyć na żywo? Wolicie wymienić więcej maili, dłużej pościemniać ;) i wypytać o różne rzeczy, czy raczej przystajecie na/dążycie do spotkania gdy tylko poczujecie, że facet może być fajny? :)

Gość jakie pościemniać?
:p

Gość Galerianka Vikiii
po miesiącu ;)

nie spotykam się z ludźmi z neta i raczej z nikim nie spotkam. kiedyś mi się kilka razy zdarzyło z kolesiami z neta umówić - porażka

Gość andziabandzia
czym bardziej sie facetowi spieszy na spotkanie, tym bardziej chce tylko na jedna noc sie spotkac,

prawdę mówiąc jak oglądam jakiś profil to od razu mam ochotę obciągnąć druta :classic_cool:

Gość różnie różnie różnie
Z moim obecnym jestem od roku a spotkaliśmy się po 3 dniach ;) Więc reguł nie ma :) Ale moim zdaniem lepiej szybciej, zanim zauroczymy się w wyobrażeniu kogoś, bo zderzenia z rzeczywistością są ciężkie, zwłaszcza jak ta osoba w realu nie odpowiada naszym wyobrażeniom... Więc lepiej tego uniknąć :) I oczywiście spotykać się na neutralnym gruncie, jak coś ;)

Gość różnie różnie różnie
pamiętam, że na pierwszej randce obciągnęłam mu z połykiem, ale i tak się cieszę