Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkldlddeldekded

czuje się jak dziwka

Polecane posty

Gość dkldlddeldekded

w wieku 23 lat kochalam się 9 facetami.. tak wyszło poprostu. i miałam jakby sponsora bo kasy mi nie dawał ,ale dużo na mnie wydawał. Teraz poznałam kogos kto jest dla mnie ważny.. przyznalybyście się mu czy lepiej go oszukiwać?

powiedz mu po slubie;) a serio chyba lepiej byc szczera powinien to docenic ze jego traktujesz inaczej niz poprzednich i mu o tym mowisz

Gość babcia jadzia
nie mów mu nigdy, najgorsze co ludzie robią to rozmawiają o byłych partnerach, czysta głupota, bądź po prostu dobrą żoną, przeszłość zostaw - już była, minęła

Gość nie mow!
Ja dzis sie przyznalam facetowi do 10 to na mnie spojrzal jakbymn mu rodzine wybila po czym dodal, ze takich rzeczy sie nie mowi. To po co pytal, ja sie zapytuje... Powiedz , że miałaś 2 :-)

Gość sar-a
Po co chcesz mu to powiedzieć??? Było , minęło, zrobiłaś troche błędów i nie ma co do tego wracać. Nigdy.

Gość nie nie mów mu
calkowite obnażanie sie to bzdura, każdy mówi że wolałby znac prawdę nawet najgorszą ale tak naprawde to wszystko może popsuć a dla niego to nei będzie miłe czuś sie jednym z dziesięciu, nawet tym "wygranym' zastanów sie lepiej co będziesz mogła powiedzieć jeśli zapyta się ciebie ot to, czy jeśli zaniżysz to znajomi cię nei wsypią jakoś

Gość klomb na trafniku
taka "szczerość" nie popłaca, on będzie ci to pamiętał, wypominał i szczerze mówiąc nie będzie myślał o tobie dobrze, tego chcesz? żeby myślał o tobie, że jesteś np. łatwa, szybka...przeszłość to przeszłość, nie oszukujesz go dziewczyno bo wtedy go nie było w twoim życiu

Gość nic nie mow
ja powiedzialam i zaluje bo czasem mi wygaduje w klotni :o

Gość nie mow !!!!!
powaznie, nie ma potrzeby. Dopoki nie pyta- nie mow, bo mozesz popsuc cos miedzy Wami ta szczeroscia, moze facet jej nie docenic. Chyba ,ze sam zapyta. Wtedy powiedz prawde, nie klam. A niepytana nie mow.

Gość tasanka34
to ciekawe, dlaczego ludziom (zwłaszcza kobietom) wydaje się, że jak już są w związku to powinni wyjawić ukochanej osobie swoje wszystkie sekrety związane z dotychczasowym życiem uczuciowym, zostaw to dla siebie

Gość
moja kolezanka w wieku 21 przekroczyla 30stke partnerow wiec wiesz ;p tragicznie nie jest

Nie mow mu!!! takich rzeczy sie nie mowi a jak juz sie mowi to zmniejsz sie liczbe :P facet Ci sie nigdy nie przyzna ze mial tyle i tyle kobiet zreszta to do niczego dobrego nie doprowadzi

Gość
ja bym nie mowila wcale przeszlosc seksualna to jedna z rzeczy o ktoryh sie nie mowi i tyle

Gość dkldlddeldekded
sram mordą 🖐️

Gość klauram
miła jak zawsze ale tandeciara z ciebie. chyba, ze sobie jaj robisz tym zdjęciem.