Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerych odpowiedzi oczekuje

Czy to prawda?

Polecane posty

Czy 18-latka która jest dziewicą nie nadaje się na dziewczyne?? Usłyszałam tak już od dwóch osób, jedną z nich jest chłopak (lat 23 z którym umówiłam sie na randke) a drugą jest moja włąsna przyjaciółka, która stwierdziła, że w tym wieku to już normalne nie jest, wiec powinnam"jak najszybciej to załatwić" .... nie zgadzam się w tym co mi powiedzieli, ale może to po prostu ja jestm jakaś zacofana, więc proszę o odpowiedzi

Gość Edmunt Pipa
no taka nieruchawa, opózniona emocjonalnie czy co? lamusowa jakaś nie rucha się czyli z nią nie warto balować ni inwestowac w dropsy na randce np.

Gość leniwe moja miłość
Świat oszalał, to jedyne co mogę powiedzieć w tym temacie:(

Znam sporo 18 dziewic (w tym ja, ha ha) i myślę, ze calkiem normalne z nas dziewczyny Mi się wydaje, że to dlatego, że myślą sobie "jak dziewica to pare lat będzie nawet trzeba czekać na seks" co dla faceta,nieprawiczka, jest raczej cholernie trudne

Nigdy dotad nie miałam czasu na związki, po prostu, ciągle byłam gdzies pomiędzy ojcem mieszkającym za granicą, matka mieszkającą w Pl i szkołą, do tego dochodziło mnóstwo zajęć (pasje takie jak żeglarstwo, gimnastyka) no i intensywna nauka języka, po prostu nie miałam po części czasu a po części nie znalazłam nikogo chociaż w części odpowiedniego dla siebie. Ale to nie znaczy, że jestem jakąś cnotką czy coś w tym stylu. Ale to także nie znaczy że będę pieprzyć sie na 1 randce żeby sie komuś przypodobać, no ludzie! Co wy o tym sądzicie? bo może to ja jestem taka tępa.

Dziewczyno nie sluchaj tych swoich durnych popapranych kolezanek bo dobrze na tym nie wyjdziesz a przespac sie z kims zeby przespac i na nastepny dzien miec wyrzuty i czuc sie jak szmata to zadna przyjemnosc :/ Zrobisz to kiedy Ty bedziesz chciala Ja przespalam sie ze swoim facetem w wieku 21 lat i wcale nie zaluje swojej decyzji chociaz inni sie ze mnie smiali ze dziewica jestem itp itd.. A najlepiej na tym wyszlam bo nie sztuka jest sie przespac z byle kim tylko z osoba do ktorej naprawde sie cos czuje.

Gość Galerianka Vikiii
forum dla kretynek no :D 🖐️

Kultura mam na drugie *dzięki za odp. :))

18stka ktora jest dziewica nie nadaje sie na latwa idiotke do wydupczenia po 2giej randce. wiec skoro ciagle jestes dziewica - tak trzymaj. dla meskich debili nie jestes przynajmniej latwym miesem do szybkiej konsumpcji.

Gość mariokonna
i sie ciesz mimo, ze ja nie jestem to bardzo cenie takie dziewczyny. sama stracilam dziewictwo w wieku 18 lat i zaluje, ze nie czekalam dluzej gdyz poniej poznalam faceta ktory naprawde jest mnie wart...

Gość Sanetta
Ja pier.... Pozazdrościć koleżanek:/ Co ja mam powiedzieć, mi zaniedługo stuknie 22 i w ciąz jestem dziewicą, i co???? Coś ze mną nie tak? Mam sie puścić z byle kim w pierwszym lepszym klubie???

chce się wyżyć oraz bachulec *również b.dziękuje za odpowiedzi ;))

Gość poka mie cycki
no poka

Ciesze się niezmiernie, że nie tylko ja mam takie podejście. Większość moich koleżanek, w tym moja przyjaciółka od dawna nie są już dziewicami i twierdzą że to wstyd. Ja się w tym nie zgadzam, ale po pewnym czasie przekonywania z ich strony stwierdziłam że może powinnamsie nad tym zastanowić, skoro to zdanie większości osób z mojego otoczenia. ^większości zdanie facetów w wieku 20-25 i mojej przyjaciółki

Gość Sanetta
albo zmien otoczenie albo olewaj ich gadaninę. Bo na dobra scieżke cie nie naprowadza napewno:/

Gość mariokonna
masz swoja glowe i bardzo dobrze, ze nie myslisz o tym w sposob jaki mysla twoi znajomi, a twoja przyjaciolka? w calke bym sie nie zdziwila gdyby mowila tak dlatego bo ci zazdrosci badz nie chce byc uwazana za gorsza od ciebie... dziewczyne ktora potrafi sie szanowac i nie spac z pierwszym lepszym...

faceci zawsze beda tak twierdzic, bo maja jeden wazny dla nich powod - seks. im latwiejszy, tym wg nich lepiej. a kolezanki... one po prostu musza jakos usprawiedliwic swoja glupotem przed soba i przed innymi, bo inaczej wyrzuty sumienia i poczucie zeszmacenia zjadloby je na zywca. to sie nazywa fachowo racjonalizacja - probuja racjonalizowac swoje idiotyczne postepowania, aby uniknac spadku samooceny.

Gość sonny87
Ja straciłam dziewictwo w wieku 18 lat z chłopakiem starszym ode mnie o 4 lata, który był prawiczkiem, jestem z nim od 16 roku życia, w przyszłe wakacje będzie 8 lat jak jesteśmy ze sobą. Gdyby to nie był właśnie on, też nie śpieszyłabym się ze stratą swojego dziewictwa. Ktoś napisał: po co robić to z byle kim, a potem czuć się jak szmata-to prawda. Dziewczyno nie śpiesz się:)

Zmieniłabyś otoczenie (nie mówię od razu o jakimś religijnym) to co innego byś usłyszała. Otoczeniem nie należy się przejmować, ważne, zeby samemu ze sobą dobrze się czuć Zrobisz to wtedy kiedy Ty będziesz na to miała ochotę, obojętnie czy za pół roku czy za 4 lata :)

Olej ich bo gadaja Ci tak dlatego ze zrobili to bo takie bylo cisnienie innych osob a teraz jest tak malo dziewczyn ktorych sie szanuje :/ Moi znajomi wszyscy wiedzieli i pomimo ich docinkow po jakims czasie zaczelam slyszec komplementy na ten temat ze dobrze robie ze nie przespalam sie z pierwszym lepszym tylko dlatego zeby stracic dziewictwo i ze mnie szanuja :D takze nie daj sie namowic na te chore akcje To ze wszyscy tak robia nie znaczy ze Ty musisz Poznasz kogos zakochasz sie i wtedy jezeli bedziesz wiedziala ze to ten pojdziesz z nim do lozka :) do niczego sie nie zmuszaj