Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koteczkamalutka

Co sądzicie o moim opowiadaniu erotycznym???

Polecane posty

Siedzę przy komputerze, na biurku pełno karteczek i innych drobiazgów, Ty przychodzisz z pracy, zachodzisz mnie od tyłu, odgarniasz palcami moje włosy, zaczynasz całować po karku, wędrujesz w stronę uszek, ja już zaczynam się wić jak kotka, całkowicie zapominam o pracy Odchylam głowę i całujesz coraz namiętniej, teraz moje usta, głęboko wsuwasz język. Niepostrzeżenie wszystko z biurka ląduje na podłodze, sadzasz mnie na to biurko, jednym ruchem podnosisz sukienkę do góry a majteczki tylko odchylasz. Wszystko robisz to patrząc mi głęboko w oczy, wyciągasz ze spodni dużego i twardego penisa, najpierw ocierasz o cipkę samym czubkiem, następnie wsuwasz mi go do środka całego i pchasz, posuwasz mnie z całej siły wbijając mi się w szyję lekko zęby, trzymasz za pośladki, ściskając je mocno. Moje dłonie są pod twoja koszulką i paznokcie wbijają się w Twoją klatę. W końcu tryskasz mi do środka, ja cała drże z rozkoszy. Nie wyjmujesz go, twardnieje na nowo w mojej cipce, bierzesz mnie za pupę i zanosisz do sypialni, kładziesz na łóżko, wyjmujesz go z cipki i wkładasz mi do buźki, takiego twardego penisa całego w Twojej spermie i moich soczkach, pchasz mi lekko do buzi sam czubek, jesteśmy obydwoje w niebie. Wyciągasz z mojej buzi taką stojącą pałkę, ściągasz mi sukienkę przez głowę, bielizna cała ląduje gdzieś daleko na podłodze, jestem cała naga. Teraz moja kolej żeby zająć się Tobą. Klęczymy obydwoje na łóżku, ściągam twoją koszulkę, odpinam całkowicie spodnie z wystającym twardym penisem, kładziesz się na plecy, wchodzę na Ciebie, najpierw taka mokrą cipką ocieram się o Twojego penisa, idę dalej ocierając się cipką, zostawiając po drodze moje soczki, dochodzę do Twojej twarzy, klękam nad Twoją buzią, moje soczki kapią ci na twarz a ty próbujesz łapać wszystkie do ust, w końcu łapiesz mnie mocno z biodra i przyciągasz cipkę do twarzy, liżesz ją namiętnie, ja krzyczę z rozkoszy, ciągnąc Cię za włosy, w końcu dochodzę, nie wytrzymuje i dosiadam Twojego penisa, wsuwasz się we mnie, ja ujeżdżam Cię opierając się o Twoją klatę, ty łapiesz moje piersi Jest cudownie Kończysz w środku ale to jeszcze nie koniec. Wypinam dupcię w Twoją stronę, zachęcam cie krążąc bioderkami, w końcu przyciągasz moja pupę do swojej twarzy, plujesz do środka, wsuwasz paluszek i rozluźniasz, ja tylko czekam jak coś dużego i twardego zapełni moją dupcię, w końcu wkładasz go najpierw powoli, potem głębiej i w końcu cały jesteś w mojej dupci, kręcę moimi bioderkami a ty mnie trzymasz mocno za nie i pchasz z całej siły nie patrząc na to jak mnie boli, w końcu jednak tryskasz do środka, gdy kończysz dajesz mi go do buźki żebym oblizała z całej słodziutkiej spermy. ..

Gość pplepleple
trzy razy w 15 minut ?, dobry wynik :) jak dla mnie przynajmniej :)

Gość pplepleple
a ty tak temat tylko z teorii , czy jakieś zajęcia praktyczne już miałaś ? :)

Gość napisz do brawo
drygnął mi

Gość napisz do brawo
i ledwo dygnął a już poleciało na klawiaturę, dawaj jeszcze bo sporo mi amunicji w jajach zostało

Gość ple ple ple
kurcze, trochę mu zazdroszczę ;)

Gość sonny87
i zrealizował?

Gość ple ple ple
nie wiem tylko co znaczy " odpinam całkowicie spodnie '" ale , ,nie ma co się czepiać o drobiazgi :)

Gość napisz do brawo
stanal mu tak od razu po wystrzale?

Gość ple ple ple
ja to tylko mogę pomarzyć bo z moimi 8 cm to tylko mogę się strzepać pod tak cudowne opowiadanie

Gość ple ple ple
to ma ekstra, bo ja jak się spuszczę to muszę potem odczekać 3-4 dni, żebym znowu mógł se ruchnąć

Gość pleeeee
i jeszcze nie masz dosyć? , ojjj chyba cię troche fantazja ponosi .. :)

Gość pleeeee
nie no śmiać mi się chce bo , wyobrażam ssobie domyślnie , że można spodnie też zdjąć częściowo :)

Gość pleeeee
to napisz teraz jak było w realu , może coś ciekawszego się zdarzyło ? ;)

Gość napisz do brawo
pieerdolenie :D 🖐️

Obudze go w nocy... np tak Jest trzecia w nocy. Patrzę na ciebie, ty grzecznie i spokojnie śpisz, wtulony w poduszkę, postanawiam wejść calutka pod kołderkę. Kochaliśmy się przed pójściem spać więc mam ułatwione zadanie bo śpisz bez bokserek. Końcówką języka dotykam samego czubka penisa, słyszę jak już lekko wzdychasz i się przekręcasz na plecy. Postanawiam od razu wziąć go całego do buźki, będę go ssać a on będzie wsuwał się jak najgłębiej. Ty już się obudziłeś na dobre, gdy zobaczyłeś co się dzieje od razu złapałeś mnie za głowę i zacząłeś ciągnąć moje włoski. Ja jednak nie przestaje go pieścić, ssie go prawie całego, wypełnia całkowicie moją buzię, jest słodziutko. W pewnym momencie jednak zaczynam językiem pieścić twoje jajka, liżę je, tak dobrze smakują, penisa jednak nie zostawiam tylko pieszczę go ręką, liżąc jajka przesuwam po nim dłonią ściskając bardzo mocno. Gdy tak walę go rączką mocno zaczyna w końcu, najpierw powoli, tryskać. Oblewa całą moją dłoń, ja jednak wszystko grzecznie zlizuje z rączki i to co wypływa z penisa, Słodkości. Całe usta mam w twojej spermie. Teraz Ty chcesz przejąć inicjatywę, ja jednak mówię ci na uszko że mam ochotę żebyś wziął mnie w pupcie. Podniesionym głosem każesz mi się mocno wypiąć. Na sam początek dostaje mocnego klapsa w pośladek, aż krzyknęłam z bólu. Otwierasz moje pośladki, kciukiem masujesz moją dziureczkę tak po brzegu samym, wkładasz mi go do połowy i zaczynasz nim bardzo delikatnie ruszać, ja kręcę bioderkami, zaczynam powoli i cichutko jęczeć z rozkoszy. Gdy tak jestem wypięta przed tobą zaczynasz sam walić penisa, robisz to bardzo szybko drugą ręką trzymasz natomiast moje biodra, w końcu tryskasz mi na pupcię, starasz się tak by jak najwięcej spermy znalazło się w mojej dupci, znów tam wkładasz paluszka by głębiej ta sperma znalazła się w mojej dupci. W końcu nadchodzi ten moment gdy wkładasz go mocno, najpierw sam czubek, ale już po chwili pieprzysz mnie całym penisem w środku, pchasz głęboko i dociskasz do samego końca trzymając moje biodra. Ja krzyczę wręcz z rozkoszy a ty nie przestajesz ani na chwilkę, w końcu tryskasz do mojej dupci, cała jest w twojej spermie zarówno dziurka jak i pośladki. Przytulasz mnie do siebie, i zasypiamy już bez kołderki.

Gość pleeeee
nie do realizacji , ale miło poczytać :)

Gość pleeeee
nie no jak byłem nastolatkiem , powiedzmy we wczesnych latach młodzieńczych to też miałem kondyccję :)

Gość pleeeee
no to już pisz jak zaczęłas :)

Gość plumm
no Koteczko widze ze wena była :)

Gość Typowy niewzruszony
widać, że nie masz pojęcia o ruchaniu, nie ma kurrwa opcji, żeby koleś się spuścił i po sekundzie zasadził ci kutasa w odbyt, majaczysz i fantazjujesz jedynie

Prosze cie pomarańczko:)))) Dobrze wiem co robię z moim w łóżku. To się tak szybko nigdy w realu nie bedzie działo jak jest napisane w opowiadaniu hehhehe