Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikammmm

spotkanie?

Polecane posty

Gość monikammmm

facet poznany przez net. spotkanie zaplanowane na czwartek w miejscu publicznym. jak reagować na sms typu: "naprawdę bardzo mi się podobasz". Kurcze czy to ok, że on to pisze jeśli nawet mnie nie widział i stwierdza to na podstawie fotki? Czepiam się detali? będę wdzięczna za choć jedną odpowiedź. :)

monikammmm>>>>> hej,mysle ze nieczepiasz sie detali wrecz przeciwnie chyba masz glowe na karku i myslisz rozsadnie i mysl tak dalej i miej ta glowe:)

Gość monikammmm
hej monika ;) po prostu intuicja mi podpowiada, ze nie tak powinno byc ;) i dziękuję za odpowiedz na forum. pozdrawiam :)

liczy na latwy, szybki i bezproblemowy seks. "podobasz mi sie zajebiscie bardzo po same focie, bla, bla bla..." wyjatkowo zgodze sie z FHG, juz mu stoi, temu twojemu facetowi na randke.

Gość w jakim rozmiarze ten
zmień termin spotkania o tydzien, upewnisz sie ze to nie chodzi o seks tylko naprawde sie podobasz:-)

monikammmm>>>twoja intuicja dobrze ci podpowiada,to nietak powinno byc,pozatym my kobiety cos mamy z ta intuicja:")

Gość wonderlady
jak sie napalil to i tydzien poczeka, to chyba nie jest sposob

tydzien to ogrom czasu w ciagu tego czasu moze zapoznac kolejna

Gość monikammmm
ale ja nie z tych, co po kilku randkach idą do łóżka ....... wewnętrzny głos mówi mi, że bezpieczniej będzie się wycofać

to po co w ogole sie umawiasz nie masz czasu na zycie realne tam poznania kogos? idx do dyskoteki, klubu , na zakupy"-)