Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jdpga

Musze sie wyzalic

Polecane posty

Gość Jdpga

Musze wam sie kurde wyzalic Mialam operacje oka ktora w 4 na 5 przypadkow powoduje polepszenie widzenia itp i wiecie co?ja zostalam tym pieprzonym 5:(widze gorzej operacja w hooj droga 2 lata zbieralam ech jestem cholernym pechowcem:(a i jakies komplikacje wyszly :o

Gość Jdpga
Podpisalam wszystko ze licze sie z odpowiedzialnoscia ze moge byc ta 5 :o ale czemu?czemu ja:(pocieszcie

Gość 10 lat temu nie było-poświadcz
Bardzo współczuję. A nie można tego poprawić? Wiadomo już z jakiego powodu powstały te komplikacje i czemu się nie udało?

Bo może pewnego dnia nie będziesz mogła doczytać jakiegoś napisu i poprosisz jakiegoś przystojnego pana aby Ci pomógł. On oczywiście pomoże Ci z radością a przy okazji zakocha się w Tobie od pierwszego wejrzenia i będziecie razem żyli długo i szczęśliwie. To pocieszenie dla samotnej

Gość Jdpga
Nie nie poprawia musze nosic okulary 3plusy,mam sie pokazac za mc na kontrole ech czemu ze mnie taki pechowiec straszny:(nawet moj byly to psychol

Gość Jdpga
Nie licze nawet na zadnego milego pana :o

Czasem facetom włącza się tryb pomagającego rycerza to kto wie co się stanie jak np. upadną Ci okularki:) Są operacje przy których jest możliwość uszkodzenia ważnych nerwów lub mózgu, więc gorzej zawsze może być

Gość Jdpga
Wiem ale troche mi szkoda nerow,kasy,stresow i poczucia zalu-mam pechowy rok -nie dostalam sie na studia, zerwalam z facetem,zachorowalam przewlekle,operacja poszla nie po mojej mysli,stracilam prace:o kurde

No, ale po takim paśmie pechowych zdarzeń dla wyrównania bilansu muszą przyjść te lepsze dni :) Przynajmniej operacja była dla Twojego zdrowia, słyszałaś o młodej sparaliżowanej Szwedce? Chciała powiększyć biust a wylądowała jako roślinka. To musi być straszne uczucie, gdy dzięki swoim nieprzymuszonym niczym działaniom znajdujesz się w takiej sytuacji Już grudzień, jeszcze chwila i zacznie się lepszy rok :) Tylko musisz być pozytywnie nastawiona

Gość Jdpga
nic nie poprawia bo uprzedzali o ryzyku,wszystko podpisalam i mam okulary nosic,czekam z utesknieniem tych dobrych chwil

to co teraz jeszcze sie da zrobic, jesli np nie zaczniesz widziec lepiej? jeszcze raz bedziesz musiala ta sama kase bulic czy juz nie mozna tej operacji 2gi raz przeprowadzic?

Gość Jdpga
narazie nie wiem zobacze na kontroli

Gość 6y65y6y
smutne