Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mallina999

Książeczka sanepidu a oddawanie kału codziennie

Polecane posty

Gość Mallina999

Mam pytanie, wyrabiam właśnie książeczkę sanepidu i dostałam trzy patyczki które mam oddać za 3 dni. Mam już jeden zamazany kałem ale nie dam rady jeszcze 2 razy pod rząd. Czytałam, że można też tylko potrzeć o odbyt ale czy to prawda? Mam pytanie jak wy to robiliście? Korzystaliście z jednej kupy czy jakimś sposobem zrobiliście co dzień? Nie wiem co robić może jakieś jedzonko ostrzejsze co wam pomogło? Pomóżcie;)

Gość 441412412
Przeciez nie beda ci sprawdzac czy na kazdym patyczku jest inna kupa, to nie CSI.

Gość Mallina999
mam zwyczaj konsumowania k.l.o.t.z.a zaraz po defekacji :classic_cool:

Gość Mallina999
myslalam zeby wrzucic tam kilka kupek mojego chomika Bobika.Myslicie ze sie domyslą?

Gość Mallina999
OK,dzięki w takim razie skorzystam z dwóch bałam się, że skapną się. Ta osoba wyżej to się podszyła jak coś;/ Proszę o zamknięcie tematu.

witam!!!! ja kupiłem książeczkę badań sanepidu za 80zł od gościa byla z wszystkimi potrzebnymi badaniami i mogłem ją dać ją tego samego dnia w pracy .załatwienie tego trwało kilka godzin, to znaczy zadzwoniłem rano pod nr 517 954 069 a odebrałem po południu gotową.polecam bo oszczędziłem sobie czasu, biegania, kasy i grzebania w kupie. wiem że można to znim załatwić wysyłkę pocztą