Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plz Girl so sad

Mój chłopak zerwał ze mną bo mam zimno na ustach

Polecane posty

Gość Plz Girl so sad

Jak myślicie, to ściema czy prawdziwy powód? Co robić? :( Jak dalej żyć? :( :(

Nie wiem co powinnaś zrobić, może wstąpić do zakonu? Jeśli go kochasz powinnaś zrozumieć i poświęcić się dla jego dobra. On nie chciał być zarażony. To bardzo trudny moment dla związku a on wybrał jedyną słuszną opcję. Jakbyś się czuła gdybyś go zaraziła i tym samym skazała? :D

aaaaahahahahhahaha.... zwariowalam :P no niestety dla jego dobra pozwol mu odejsc co bedzie jesli zarazisz go opryszczka ??? nie mozesz mu tego zrobic

Gość Plz Girl so sad
Na pewno z czasem się pozbieram, ale boję się, że jeśli za parę lat okaże się, że jednak go zaraziłam pozwie mnie do sądu :( Nie stać mnie na odszkodowanie, bo i tak dużo wydaję na leki przeciwopryszczkowe :( :(

oj nie martw sie nie udowodni tego ze to ty zbyt duzo osob jest nosicielem tego wirusa, takze mozesz zyc w spokoju

Na Twoim miejscu bym się bała. Przecież on jest takim ekspertem i sprawdzał pozostałe dziewczyny więc pewnie dowie się, ze to Ty Ja chyba bym z takim brzemieniem żyć nie mogła, nic prócz sznura nie pozostałoby w takim wypadku Ale módl się do Boga o łaskę czystości opryszczkowej dla Twojego byłego

no w sumie macie racje takie ciezkie brzemie na cale zycie i co teraz ??? ja bym nie dala rady z ta cala sytuacja

taki wrazliwy, inteligentny, wyedukowany mezczyzna... i co ? mialby byc zarazony "zimnem" ? wszak to sie nie godzi :(

Gość Plz Girl so sad
Jak następnym razem będę szukać chłopaka przez gejowo.pl to napiszę w profilu że mam zimno, żeby nie było takich sytuacji.

no ja na Twoim miejscu to nawet w cv oznajmila bo nigdy nie wiadomo jak pracodawca Cie pozwie o ukrycie tej choroby lub zarazi sie od Ciebie

Gość Plz Girl so sad
Zimnowo.pl? Dzięki za poradę :) Tam jest świetne forum dla osób zarażonych zimnem, okazuje się, że nie tylko ja jestem w takiej sytuacji i wzajemnie się wspieramy w naszej chorobie. Dziewczyny z zimnowa.pl radzą mi wysłać byłemu bukiet róż w ramach przeprosin.

a przede wszystkim na drzwiach swojego domu powinnas wymalowac farba h+p+v - zeby wiadomo bylo, ze trzeba sie trzymac z daleka

Gość Plz Girl so sad
Znalazłam na Allegro specjalne lateksowe maseczki na zimno, nieprzepuszczające wirusów. Można się w nich całować. Myślicie, że jak powiem o tym mojemu P. to wróci?

Gość o kuwa
hahhaha przeciez ta laska to koles tak an prawde, ktory zalozyl inny temat ze chce zerwac z dziewczyna bo ma "zimno" i nie chce znia byc ale nie wie jaki ma podac jej powod rozstania

Gość ZonaFaraona
Plastry compeed i już po problmie ;-) Pewnie się poznaliście z chłopakiem na Kafeterii, hę? Bo założył podobny temat. Te durne prowokacje są z nudów?

Gość hbdckdbc
no niestety ale wiekszosc tutaj to debile :/

Teraz ktoś powinien założyć tematy pt. Moi rodzice się rozwodzą, bo tata ma opryszczkę na ustach. Itp., itd.

Gość lilllla
przyznaje racje:)