Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coconutt1

Związek bez zobowiązań!! JAK TO JEST?

Polecane posty

Ale nie wiem czemu Cię tak to wzburza? Facet był samotny, miał przyjaciółkę, nie traktuje i seksu i kobiet przedmiotowo, nie chodził na dziwki, a, kiedy się pojawiło, wybiera uczucie do Ciebie

A gdyby był wcześniej bardzo zakochany? I ten związek zakończyłby się z jakiegoś powodu. Byłabyś mniej czy bardziej zazdrosna? Bo ja z pewnością to drugie. A moim zdaniem wszystko idzie ku dobremu.

Gość coconutt1
no tak.. zobaczymy, taki uraz mi pozostał , bo to się działo jak ja już byłam w nim głęboko zakochana.... i ta myśl że ja siedzę i tęsknię , a on się zabawia...

Gość Zimny jak głaz
coconutt1 Przeczytałem te Twoje posty jeszcze raz i właściwie w Twoim przypadku szanse na to że coś dobrego z tego wyniknie są tak- pół na pół, facet może mieć uczciwe zamiary wobec Twojej osoby, gwarancji na to nie ma, ale co masz do stracenia? Każda sytuacja jest inna, tamta kobieta może faktycznie nic nie znaczyć.

Gość coconutt1
Zona wiem, aż woda się zrobiła zimna :P nawet w wannie nie potrafię się zrelaksować...

Gość coconutt1
Zimny, wiem i chętnie bym spróbowała... wiem że i tak to zrobię ... po prostu siadło mi coś na psychice, ten rok był praktycznie wyjęty z życia , nie dawałam sobie z tymi myślami rady.

Wiem jak to jest tak się zadręczać. Ale pomyśl - to było, ale się skończyło, tak? On chciałby być teraz z Tobą. Wybrał Ciebie. To przecież coś znaczy.

Gość Zimny jak głaz
No tak nie zawsze w życiu jest różowo, w każdy bądz razie szczerze powodzenia życzę i jeszcze jedno- jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. Dobrej nocy.

Gość coconutt1
oj tak.. do zadręczania się to ja jestem pierwsza, niestety taki głupi charakter, czasem wolałabym nie mieć w ogóle uczuć tylko taki układzik :O niestety ...

Gość coconutt1
Zimny, dobranoc 🖐️

Gość coconutt1
"Facet był samotny, miał przyjaciółkę , nie traktuje i seksu i kobiet przedmiotowo, nie chodził na dzi**i, a, kiedy się pojawiło, wybiera uczucie do Ciebie" Durden, pewnie z zazdrości mnie tak wzburza, że była dla niego kimś więcej niż 'przedmiotem"

No, też mi się tak wydaje :) Ale - rozumiem, że nie szukasz takiego, dla którego byłabyś tą pierwszą? :p Jak piszesz - czas przeszły, forma dokonana - BYŁA A teraz jesteś Ty Powodzenia :)

Gość coconutt1
nie wiem..bo sama już nie wiem co bym wolała usłyszeć , ale może..?

Gość coconutt1
tylko nie wiadomo czy powiedziałby całą prawdę..

Gość coconutt1
masz rację, tylko czy powie prawdę... ja podejrzewam że było dokładnie tak jak mówi Durden... nie jest to raczej typ który traktuje kobiety całkiem przedmiotowo... chociaż mogę się mylić..

Słuchaj, ale przecież jakby inne kobiety traktował przedmiotowo, to jakie szanse, że akurat Ciebie inaczej? Bardzo wątpię, czy są takie przypadki

Gość coconutt1
wiem Durden, to przecież logiczne, sama sobie zaprzeczam i nie rozumiem.. no ale to trochę jak ze zdradą... lepiej jak facet zdradzi fizycznie czy jak ma dłuższy romans i coś tam do tej kobiety czuje ?

no w sumie... Tylko, że tu nie chodzi o zdradę. Niepotrzebnie chyba się tym tak zadręczasz. Daj wam szansę :) dobrej nocy :)

Gość coconutt1
no właśnie.. nie mam nawet prawa mieć do niego o to pretensje :O nie musi mi się tłumaczyć.. 🖐️

Gość dworcowa 11
jest do doopy 🖐️

Gość velvet373
ja jestem w takim zwiazku on jest ode mnie troche mlodszy spotykamy sie kilka razy w miesiacu spedzamy razem wieczor i noc oboje jestesmy wolni kazde z nas ma swoje zycie , znajomych , przyjaciól opowiada mi czasem o dziewczynach z którymi sie umawia, troche mu doradzam ;) w tej kwestii ;) lubimy sie, wspaniale nam sie ze soba rozmawia, seks super nie kocham go .... po prostu lubie nie szukam z nim kontaktu tzn ne wydzwaniam , nie zasypuje smsami raczej to on do mnie pisze lub dzwoni mnie taki uklad odpowiada , znamy sie juz kilka lat

Gość interesiria
i co masz z takiego seksu ?

Gość interesiria
i co jak on sobie jakąś znajdzie? będziesz chciała kolejnego który będzie cie ruchał bez zobowiązań\?

Gość wredna wredotttkaa
pewnie przyjemnosc ;)

Bardzo dobry taki związek.Chooja sie znacie smarkateria:D

Gość interesiria
przyjemność , ale czysto fizyczną raczej, nie macie uczuć?