Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zania8902

Czy zmienny cykl w moim wieku juest narmalny..???

Polecane posty

Gość zania8902

hej, mam 17 lat a moje cykle wygldja tak... 30,31,30,29,33,29 jak mialam dostac okres to wymiotywalam, bolalo mnie wszystko i o malo nie zemdlalam a dwa dni pozniej dostalam okres i umieralam z bolu brzucha, plecow ... Czy to jest normalne..??

Długość cyklu ujdzie, ale te objawy? Ja bym z lekarzem skonsultowała... Też mam taka dl cykli i źle się czuję przed i w trakcie okresu, ale bez przesady...U Ciebie to jakis hardcore...

Gość zania8902
no wlasnie wiem ze to troche dziwne...

Gość moze tyłozgiecie macicy
Mam tez tą wadę,miesiączki bolesne,też mdlałam,przeszło dopiero po porodzie.Leki przeciwbólowe i leżenie 3 dni w domu:(.Na wszelki wypadek skonsultuj z lekarzem.

Gość zania8902
ale to jet pierwszy raz takie cos i dlatego dla mnie dzienw... a znace jakies naprawde skuteczne tabletki na ten bol, nos-pa odpada bo to nic nie pomaga ....

Gość kurka33345
Też miejwięcej w twoim wieku wymiotowalam i mialam silne bóle brzucha,od pasa w dół wlącznie z nogami.Pomagały mi 2 tabletki pyralginy,zawsze byłam na to przygotowana.Mineło po porodzie,teraz mam bezbolesne ale za to dokładnie wiem kiedy mam jajeczkowanie,jajnik mnie boli przez 2 godz i nawet poruszyć się nie można,wtedy leże jak mam czas a jak nie to biorę tabletkę.Ale nie zawsze tak mocno boli.

Gość zania8902
ojj... czyli po porodzie dopiero przejdzie?? Nie spieszy mi sie do dziecka wiec dulgi czas bolu przede mna ;(:( dziekuje za rady;]

Gość dadsadadda
o ile wogóle będziesz mogła urodzić. Mi babka powiedziała że takie bóle mogą być związane ze źle zbudowanym systemem rodnym. Byłaś z tym u lekarza?

Gość zania8902
nie, nie bylam